Αυτό που όλοι περιμέναμε, ήρθε στα Public – Τέλος κάρτες & τόκοι για όλες τις αγορές, με εξόφληση σε 36 μήνες

1


Αυτός ο Απρίλης φέρνει κάτι μαγικό στη ζωή μας, αλλάζοντας την εμπειρία του shopping μια για πάντα! Στα Public γίνεται κάτι μοναδικό κι έρχονται τα πάνω κάτω.

Για όλες τις αγορές τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, ο Νο1 omnichannel retailer στην Ελλάδα προσφέρει δωρεάν τους τόκους με αποπληρωμή χωρίς κάρτα. Κι εμείς κερδίζουμε maximum ευελιξία και άνεση, μαζί με όλα όσα ονειρευόμαστε! Η απόλυτη καινοτομία που αποζητούσαμε από την πιο «έξυπνη» αλυσίδα καταστημάτων, με την ασύγκριτη ποικιλία επιλογών πάντα διαθέσιμη και στο Public.gr.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πάντα «άτοκα» για ξέγνοιαστες, γιορτινές αγορές!

Η αναζήτηση για λαμπάδες καθώς το Πάσχα πλησιάζει κι εμείς δεν έχουμε παρά να θυμόμαστε τον μικρό, αλλά πολύτιμο κανόνα των Public. Από τις 7 Απριλίου, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε κατά την ολοκλήρωση των αγορών μας πληρωμή έως 36 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας «Flex Pay» για αγορές που λαμβάνουν χώρα εντός των φυσικών καταστημάτων, ή πληρωμή μέσω Klarna για online, αλλά και instore αγορές.

Time for shopping, λοιπόν, και τα καλύτερα δώρα μας περιμένουν… High-tech gadgets και μια ευφάνταστη γκάμα προϊόντων τουλάχιστον 250.000 κωδικών, για κάθε τύπο και budget. Οι πιο ενημερωμένες προτάσεις της αγοράς σε smartphone με super δυνατή κάμερα, κορυφαία laptop με αναβαθμισμένες λειτουργίες για τα πιο απαιτητικά projects σου και όχι μόνο. Ανοιξιάτικο redecoration με total make-over στον χώρο με νέα smart TV ή οικιακές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης για μείωση της κατανάλωσης ρεύματος.

Plus:
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και τα 13 mega
stores «Public + home».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο
κορυφαίος προορισμός για family shopping, με
το δυναμικό team για top εξυπηρέτηση είναι
πάντα ένα βήμα μπροστά και διαμορφώνει
τις εξελίξεις με μοναδικές προσφορές!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή