Αυτό το παπούτσι της Nike είναι…. Hands Free -Φοριέται χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι (βίντεο) | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

25


Ένα νέο φουτουριστικό παπούτσι παρουσίασε η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, εναρμονιζόμενη με τις ανάγκες της εποχής που θέλουν όσο το δυνατόν λιγότερη… επαφή.

Πρόκειται για το πρώτο αθλητικό παπούτσι habd-free, το οποίο δηλαδή μπορεί να φορεθεί χωρίς να το ακουμπήσει κανείς με τα χέρια του. Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καν να καθίσει ή να σκύψει για να τα βγάλει από τα πόδια του.

Βίντεο: Πώς φοριέται το νέο παπούτσι της Nike

Το μοντέλο αποκαλείται Go Flyease επιστρατεύει μια καινοτομία που συνδυάζει με έναν τρόπο τον κλασικό, τεμπέλικο τρόπο που βγάζει κανείς τα παπούτσια του, πατώντας δηλαδή στις πτέρνες με τη μύτη του άλλου ποδιού, με το σύστημα απελευθέρωσης μιας μπότας σε ένα πέδιλο του σκι.

Με μια κίνηση στο προτεταγμένο μέρος του παπουτσιού, το παπούτσι διπλώνει, η σόλα ανεβαίνει ψηλά και το πόδι απλευθερώνεται. Με τον ίδιο εύκολο τρόπο, μπορεί κανείς να φορέσει και πάλι το παπούτσι, ασφαλίζοντάς το πέλμα μέσα σε αυτό.

Η νέα ανάγκη για παπούτσι στην εποχή του κορωνοϊού

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του CNN, το παπούτσι θα είναι διαθέσιμο online προς 120 δολάρια το ζευγάρι και έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη των πελατών της NIKE να μην έρθουν σε επαφή με τη σόλα του παπουτσιού τους γυρίζοντας στο σπίτι.

Είναι ενδεικτικό, όπως σημειώνει το δημοσίευμα από την κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις των Crocs, των χοντροκομμένων πλαστικών υποδημάτων. Οι πωλήσεις στα διάτρητα παπούτσια αυξήθηκαν κατά 55%.





Πηγή