Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με τα Galaxy S23 Enterprise Edition της Samsung!

22


Τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα αφότου μεσολάβησε το κοσμοϊστορικό γεγονός της πανδημίας COVID19, η ανθρωπότητα προχώρησε ολοένα και περισσότερο στην υιοθέτηση υβριδικών μοντέλων εργασίας που προωθούν ιδιαίτερα τον συνδυασμό παρουσίας στο γραφείο και εργασίας από το σπίτι ή από οποιοδήποτε άλλο απομακρυσμένο περιβάλλον. Η επιλογή ενός smartphone που θα μπορεί να κάνει περισσότερα είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σύγχρονο επαγγελματία και επιχείρηση, και γι’ αυτό η Samsung επενδύει στην ενσωμάτωση των κατάλληλων εργαλείων που αποτελούν σύμμαχο στο τι μπορεί να επιτύχει ο μέσος επαγγελματίας με το smartphone του.

Τα τελευταία smartphones της σειράς Galaxy S23 εξυπηρετούν και αυτά τα υβριδικά μοντέλα εργασίας προσφέροντας στον επαγγελματία, οθόνη υψηλής ανάλυσης με διαθέσιμη την γραφίδα S Pen1 για το Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition, πληθώρα εργαλείων παραγωγικότητας, μεγάλη αυτονομία και ενσωματωμένη την πολυεπίπεδη σουίτα ασφαλείας Samsung Knox που προστατεύει τα ευαίσθητα προσωπικά και εταιρικά δεδομένα.

Η οθόνη υψηλής ανάλυσης και ο ρυθμός ανανέωσης εικόνας έως 120Hz του Galaxy S23 προσφέρουν μια απρόσκοπτη και τρομερά ομαλή εμπειρία χρήσης κατά την περιήγηση στις εφαρμογές, την παρακολούθηση video, τον διαμοιρασμό αρχείων και τη πραγματοποίηση video κλήσεων με τους συναδέλφους ή/και τους συνεργάτες σας, αλλά και γενικότερα στην χρήση του smartphone. Όλα τα δεδομένα προστατεύονται πλήρως από τη σουίτα Samsung Knox και ο χρήστης απολαμβάνει τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα έντονης χρήσης χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσει τον φορτιστή του.

Για όσους έχουν ακόμα μεγαλύτερες on-the-go ανάγκες στην εργασία τους, το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition2, ένα smartphone – εργαλείο υψηλής παραγωγικότητας που σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης της επιχείρησης σας, είναι μια καλή επιλογή. Εξοπλισμένο με το Snapdragon 8 Gen2 SoC, το Galaxy S23 Ultra διευκολύνει την διεκπεραίωση μεγάλου φόρτου εργασίας, και την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών και τηλεδιασκέψεων. Αξιοποιώντας την γραφίδα S Pen μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις, να κάνετε σχόλια και να επεξεργάζεστε έγγραφα με ευκολία, ενώ παράλληλα απλοποιείται η διαδικασία συνεργατικής δουλειάς επάνω στα διάφορα έγγραφα χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάζετε άσκοπα στην συσκευή σας.

Εκτός από την γραφίδα S Pen και το πανίσχυρο hardware, το Galaxy S23 Ultra σας παρέχει μια μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης ειδικά κατασκευασμένη με σκοπό να προάγει την εύκολη συνεργασία και δημιουργία, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία θέασης είτε για λόγους εργασίας, είτε για διασκέδαση. Επίσης, το σύστημα κάμερας σας βοηθά να απαθανατίζετε τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής σας, όπως και να παίρνετε επαγγελματικού επιπέδου λήψεις φωτογραφιών και videos που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την προβολή της επιχείρησης σας στην επίσης ιστοσελίδα της ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εξυπακούεται πως οι τηλεδιασκέψεις (π.χ. μέσω Google Meet2) γίνονται απρόσκοπτα με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε!

Το υβριδικό περιβάλλον εργασίας απαιτεί να έχετε στα χέρια σας την απαραίτητη ισχύ, ευκολία χρήσης και φυσικά την αυτονομία για να μεταφέρετε το γραφείο σας κυριολεκτικά οπουδήποτε χωρίς καν να χρειάζεται να πάρετε μαζί σας laptop ή άλλου είδους περιφερειακές συσκευές. Όπως προαναφέραμε, ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen2 εγγυάται υψηλή απόδοση στην εκτέλεση των πιο απαιτητικών διεργασιών (π.χ. πολλαπλές ανοικτές εφαρμογές και ταχύτατες εναλλαγές μεταξύ τους, λειτουργία κάμερας) και σε συνδυασμό με την γενναία ποσότητα μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου ο επαγγελματίας έχει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης του από παντού. Η ενσωμάτωση εργαλείων παραγωγικότητας της Microsoft σας δίνει την ελευθερία να συνεχίσετε την δουλειά σας απευθείας από το Galaxy S23 που έχετε στην κατοχή σας και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας μέσω της υπηρεσίας OneDrive απλά με την εγγραφή σας.

Παρόλα αυτά, μερικές φορές ενδέχεται να προκύψει η ανάγκη για μια πλήρη επιφάνεια εργασίας. Τα smartphones της σειράς Samsung Galaxy S23 έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε υπολογιστές χάριν στην ενσωματωμένη λειτουργία Samsung DeX3. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το Galaxy S23 με μια οθόνη ή τηλεόραση (π.χ. σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου) και να αντιστοιχήσετε μαζί του ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse. Με αυτόν τον τρόπο το Samsung Galaxy S23 μετατρέπεται σε επιφάνεια εργασίας που σας παρέχει μια εμπειρία σαν υπολογιστή!

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν κανένα νόημα αν αναζητούσατε συνεχώς τον φορτιστή σας. Για ακόμα μία φορά η Samsung έχει κάνει σημαντικές βελτιστοποιήσεις στο λογισμικό και το hardware των συσκευών της προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη την άνεση να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες τους χωρίς να ανησυχεί για την μπαταρία τους. Όποια συσκευή της σειράς S23 και αν επιλέξετε, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για την μπαταρία και την φόρτιση της, με το Galaxy S23 Ultra να ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και τεχνολογία φόρτισης Super Fast Charging 2.06 σε ισχύ έως 45W!

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι η ασφάλεια των συσκευών και των δεδομένων του χρήστη αποτελούν προτεραιότητα για τη Samsung, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σειρά Samsung Galaxy S23 έρχεται με ενσωματωμένη τεχνολογία υψηλής προστασίας των εργασιακών και προσωπικών δεδομένων απέναντι σε κακόβουλο λογισμικό, επιθέσεις και άλλες απειλές. Επιπλέον, με το πρόγραμμα Samsung Care+ για επιχειρήσεις είστε καλυμμένοι με ένα πακέτο ολοκληρωμένης φροντίδας που περιλαμβάνει (μεταξύ άλλων) δωρεάν επισκευή της συσκευής, κάλυψη για τυχαίες ζημιές και εκτεταμένη εγγύηση.

Όποιο μοντέλο της σειράς Samsung Galaxy S23 και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι πως έχετε στα χέρια σας ένα επαγγελματικό εργαλείο για την εργασία και την καθημερινότητα σας!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

  1. Διατίθεται για Samsung Galaxy S23 Ultra και μεταγενέστερα μοντέλα.

  2. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition διαφέρει ανά μοντέλο/περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Enterprise Edition δείτε εδω: https://www.samsung.com/gr/business/mobile/enterprise-edition/

  3. Το Google Meet είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Google Meet ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση δικτύου και εγγραφή λογαριασμού Google.

  4. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην εκτελούνται ή να απαιτούν άδεια (για αγορά) στο Samsung DeX. Το Wireless DeX απαιτεί οθόνη με υποστήριξη Miracast. Και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή