Βοηθά τους Gamers να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους

3


Η Samsung δημιούργησε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να βοηθήσει τους Gamers κάθε επιπέδου να διευρύνουν τις ικανότητές τους.

Το Game Portal της Samsung “Embrace your game” και το YouTube κανάλι Samsung Global παρέχουν πληροφορίες και ειδικούς οδηγούς από κορυφαίους επαγγελματίες παίκτες και δημιουργούς περιεχομένου. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει διαδραστικά εκπαιδευτικά sessions, workshops και tutorials σε μορφή βίντεο, καθώς και ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για Gaming, για τη βελτίωση των ικανοτήτων κάθε τύπου παίκτη. Θα διατίθενται επίσης, πληροφορίες για τα τελευταία προϊόντα και τις τεχνολογίες gaming της Samsung.

Η ενότητα Level Up Gamer Training στην πλατφόρμα θα περιλαμβάνει συμβουλές και μυστικά για τον τρόπο να νικηθούν όλα τα bosses στο Diablo Immortal® και πώς να εξελιχθεί κανείς ως παίκτης στο World of Warcraft®.

Για κάθε τύπο παίκτη, το Level Up θα καλύπτει τίτλους παιχνιδιών για smartphones, PC και κονσόλες.

«Το Gamer Training θα βοηθήσει τους Gamers σε όλη την Ευρώπη, να γίνουν καλύτεροι στο gaming και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους το μέγιστο δυνατό», δήλωσε ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer της Samsung Europe. «Για αυτή την πρωτοβουλία, έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς trainers και δημιουργούς περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του Randolph, αλλά και με την Activision Blizzard καθώς μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για την ενδυνάμωση μιας νέας γενιάς φιλόδοξων Gamers. Η πρωτοβουλία “Embrace your game” θα βοηθήσει όλους να νιώσουν ότι ανήκουν στον κόσμο του gaming και ότι είναι σε θέση να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την τεχνολογία του gaming».

Στους επαγγελματίες παίκτες και δημιουργούς περιεχομένου που θα συμμετέχουν στο Level Up, περιλαμβάνονται οι:

  • QueenE: Επιδέξια, διασκεδαστική, ειδική στο Overwatch® 2. Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η streamer από τη Σουηδία είναι διάσημη για τα διορατικά της σχόλια και τις έξυπνες συμβουλές gaming. Ήταν γενική διευθύντρια της σουηδικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Overwatch 2018 και χάλκινη νικήτρια (τμήμα γυναικών) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα StarCraft® 2 της IeSF.
  • AnnacakeLIVE: Αφοσιωμένη, δημοφιλής streamer στο Twitch. Μαγεύει τους θεατές με τη σπινθηροβόλο προσωπικότητά της και το αριστοτεχνικό gameplay του Diablo®. Αυτή τη στιγμή ζει στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
  • LittleMoTAC: Ενεργή streamer του Overwatch 2, ένθερμη υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, αλλά και της εκπροσώπησης στο gaming.
  • Rage Darling: Χαρισματική δημιουργός περιεχομένου του World of Warcraft με πάθος, γνώσεις και προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς, παρέχοντας καθηλωτική και θετική εμπειρία.

Για όσους αναζητούν monitors, smartphones και άλλα προϊόντα για να διευρύνουν τον gaming εξοπλισμό τους, η ενότητα hardware του Gamer Training θα περιέχει συμβουλές για όλους τους τύπους παικτών. Αυτή η ενότητα, θα καλύπτει τα πάντα, από την απλή αναζήτηση της κατάλληλης τηλεόρασης gaming μέχρι την κατασκευή ενός προσαρμοσμένου υπολογιστή από το μηδέν, την αλλαγή GPU ή την ανακάλυψη καρτών SSD. Προσαρμοσμένη σε όλους τους τύπους gaming, είτε πρόκειται για PC είτε για gaming μέσω κονσόλας, η πλατφόρμα θα περιέχει σχετικές πληροφορίες για όλους.

Ο ειδικός σε θέματα hardware είναι ο Alex Brooks της TechFlow. Ο Alex είναι γνώστης της τεχνολογίας, διάσημος για τις λεπτομερείς κριτικές και τα κατατοπιστικά σεμινάρια του. Έχει περισσότερους από 460 χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Gamer Training αποτελεί μέρος της νέας πλατφόρμας της Samsung “Embrace your Game”, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν υπάρχει ένας τύπος παίκτη και ότι αναδύεται μια ποικιλόμορφη, ζωντανή κοινότητα Gamers. Η Samsung έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα gaming που επιτρέπουν σε κάθε παίκτη να προσαρμόσει τη σύνθεσή του ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ του, γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα στην κατηγορία τους προϊόντα δημιουργούν απίστευτες εμπειρίες για τους παίκτες.

Στη σειρά “Embrace your game” περιλαμβάνονται τα εξής προϊόντα:

  • Η οθόνη Odyssey OLED G9: Διαθέτει αναλογία οθόνης DQHD OLED 32:9. Ενσωματώνοντας τον επεξεργαστή Neo Quantum Processor Pro προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερή ποιότητα εικόνας, που χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να καθορίσει ποια μέρη μιας εικόνας πρέπει να βελτιωθούν.
  • To Galaxy S23 Ultra 1T smartphone. Περιλαμβάνει τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, διαθέτει 1TB ονομαστική χωρητικότητα αποθήκευσης και 928.1 GB πραγματική με χωρητικότητα μπαταρίας έως και 25 ώρες για αναπαραγωγή μέσω LTE και Wi-Fi.
  • Τη Smart TV 65″ QN90C Neo QLED 4K HDR. Με τεχνολογία Quantum Matrix που αξιοποιεί mini LED τεχνολογία, προσφέρει αποτέλεσμα εικόνας απίστευτης ευκρίνειας, ενσωματώνει τον επεξεργαστή Neural Quantum processor 4K, ενώ χρησιμοποιεί AI και 20 νευρωνικά δίκτυα για τη βελτιστοποίηση του ήχου, της φωτεινότητας, του χρώματος και της λεπτομέρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/uk/game-portal/.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή