Γίνε ο καλύτερος αγρότης στο νέο δωρεάν game του Epic Games Store!

0


Το τρένο με τα μυστηριώδη δώρα του Epic Games Store μόλις έφτασε στη δεύτερη στάση του. Αντικαθιστώντας το Dragon Age Inquisition – Game of the Year Edition από την προηγούμενη εβδομάδα, η τελευταία προωθητική ενέργεια προσφέρει πλέον ένα αντίτυπο του Farming Simulator 22. Πρόκειται για το τελευταίο βασικό παιχνίδι για τις πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς από την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά προσομοίωσης.

Το Farming Simulator 22, που αναπτύσσεται από την GIANTS software, είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι προσομοίωσης που μπορούν να αποκτήσουν οι οπαδοί της σειράς, καθώς η έκδοση Farming Simulator 23 ήταν μια προσθήκη μόνο για φορητές συσκευές και το Nintendo Switch. Όπως είναι εμφανές από το όνομα, η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη γεωργία, με οτιδήποτε, από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των καλλιεργειών μέχρι τη διαχείριση των παραγωγών και τη φροντίδα των ζώων, καθώς και πολλά άλλα, να αποτελούν βαθιά στοιχεία του παιχνιδιού. Η κυκλοφορία του 2022 έφερε νέα χαρακτηριστικά, όπως εναλλασσόμενες εποχές, αλυσίδες παραγωγής για καλλιέργειες και αυτοματοποίηση κτηνοτροφικών μονάδων, μαζί με σταφύλια, ελιές και σόργο ως ολοκαίνουργιες καλλιέργειες για τους παίκτες.

Αναλάβετε το ρόλο ενός σύγχρονου αγρότη! Η γεωργία, η κτηνοτροφία και η δασοκομία προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία γεωργικών δραστηριοτήτων, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις των τεσσάρων εποχών, ειδικά όταν μπαίνει ο χειμώνας. Χτίστε δημιουργικά το δικό σας αγρόκτημα και επεκτείνετε τις γεωργικές σας δραστηριότητες με αλυσίδες παραγωγής – σχηματίζοντας μια γεωργική αυτοκρατορία! Εκμεταλλευτείτε ακόμη και τη φάρμα σας μαζί με φίλους και απολαύστε μαζί crossplatform multiplayer.

Το Farming Simulator 22 διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι τις 30 Μαΐου.

Farming Simulator 22 – [Epic Games Store Link]



Πηγή