Γιατί με αυτά τα ακουστικά Huawei FreeBuds 4i θα κολλήσεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

16


Μπορείς να απολαύσεις τον απογευματινό σου καφέ ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, χωρίς τις παρεμβολές κάποιου άλλου ήχου; Ίσως μέχρι πρότινος να έμοιαζε με όνειρο απατηλό, τώρα όμως είναι πραγματικότητα χάρη στη Huawei.

Θα σας περιγράψω τη δική μου εμπειρία και ίσως ταυτιστείτε κι εσείς. Εδώ και ενάμιση χρόνο η ζωή μας έχει αλλάξει δραματικά. Εκεί που κάθε πρωί σηκωνόμασταν, ετοιμαζόμασταν και πηγαίναμε οι δύο στη δουλειά και τα παιδιά στο σχολείο, ξαφνικά βρεθήκαμε να δουλεύουμε και να εκπαιδευόμαστε από το σπίτι. Ω ναι, είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να φανταστείτε το σκηνικό. Ο ένας στην κρεβατοκάμαρα, ο άλλος στο παιδικό δωμάτιο και οι άλλοι δύο στην πρώην τραπεζαρία – νυν γραφείο για τις ανάγκες της τηλεργασίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παιδιά μέσω webex κι εμείς με βιντεοκλήσεις μέσω Zoom να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε, με δασκάλους, συναδέρφους και αφεντικά. Κι εκεί που προσπαθείς να λύσεις ένα σοβαρό επαγγελματικό θέμα και βρίσκεσαι σε βιντεοκλήση, να ακούγεται το παιδί σου που φωνάζει: «Μαμά, πεινάω!» κι εσύ να κοκκινίζεις από ντροπή. Πείτε μου ότι δεν έχει συμβεί και σε εσάς; Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που έρχομαι αντιμέτωπη με αυτή την κωμικοτραγική πραγματικότητα. Αυτές τις στιγμές, δεν σκέφτεσαι πόσο πολύ θα ήθελες ένα δικό σου γραφείο, απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, για να μπορείς να εργαστείς χωρίς εξωτερικές παρεμβολές; (ακόμη κι αν είναι των παιδιών σου).

Κι όμως, αυτό μπορεί να γίνει εν μέρει πραγματικότητα, χάρη στα νέα ακουστικά FreeBuds 4i της Huawei. Αλήθεια σας λέω. Κι εγώ δεν το πίστευα μέχρι να τα δοκιμάσω και τώρα μπορώ να κυκλοφορώ όλη την ημέρα με αυτά στα αυτιά μου.

<br>Η θήκη των ακουστικών χωρά στην παλάμη του χεριού σου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας εξηγηθώ. Μόλις πήρα στα χέρια μου τα Huawei FreeBuds 4i το μάτι μου έπεσε στο design. Διατίθενται σε τρία χρώματα: λευκό, μαύρο και κόκκινο ενώ η έμπνευση για τον οβάλ σχεδιασμό ήταν η παγκοσμίου φήμης μαύρη παραλία της Ισλανδίας. Η δε θήκη φόρτισης είναι τόσο μικρή που χωρά στην παλάμη μου. Όσο για τα ίδια τα ακουστικά; Εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά μου, χωρίς να με πονούν μετά από λίγη μόλις ώρα.

Τι έδειξε το test drive;

Και ήρθε η ώρα για το test drive (το οποίο παρεμπιπτόντως περνούν με άριστα). Η πρώτη μου βιντεοκλήση με συναδέρφους για τις λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ, φορώντας τα ακουστικά, πήγε τέλεια. Χάρη στην μοναδική τεχνολογία Active Noise Cancellation (ANC) που διαθέτουν, δεν άκουγα τίποτε άλλο εκτός από την συζήτηση μας.

Πώς γίνεται αυτό; Τα Huawei FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου. Ο αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου (Noise Cancellation) έχει αναπτυχθεί με βάση τις συνθήκες θορύβου που επικρατούν σε συνηθισμένες περιστάσεις, όπως ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, τις δημόσιες συγκοινωνίες, ένα σιδηροδρομικό σταθμό, ένα γραφείο ή κάποιο άλλο μέρος με «βαβούρα». Η ειδική αυτή λειτουργία βελτιστοποιεί το ANC και παρέχει αποτελεσματική εμπειρία ακύρωσης θορύβου. (Έτσι, δεν θα ακούσει κανείς άλλος τα παιδιά μου που φωνάζουν ότι πεινάνε ή ότι θέλουν το ψαλίδι για τις κατασκευές τους, αλλά ούτε και τον άντρα μου στην απέναντι πλευρά της τραπεζαρίας που μιλά για τα δικά του πρότζεκτ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι άλλο μοναδικό κάνουν τα FreeBuds 4i της Huawei; Χάρη στη λειτουργία Awareness Mode, μπορώ να ακούσω το περιβάλλον (ναι, μπορεί να χρειαστεί όντως κάποια βοήθεια το παιδί μου), χωρίς καν να βγάλω τα ακουστικά μου. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να κρατήσω πατημένο το ακουστικό και να περάσω εύκολα και αυτόματα από την λειτουργία Awareness Mode στο Active Noise Cancellation.

Τα ακουστικά Huwei FreeBuds 4i διατίθενται και σε λευκό χρώμα
Τα ακουστικά Huwei FreeBuds 4i διατίθενται και σε λευκό χρώμα

Ναι, τέλεια όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με την μπαταρία, μπορεί να σκεφτόσαστε. Αν νομίζετε ότι θα σας «εγκαταλείψουν» μετά από 8 ώρες δουλειάς, κάνετε λάθος. Ξεχνάω ακόμη και να τα φορτίσω. Συγκεκριμένα, όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία ANC τα HUAWEI FreeBuds 4i υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με το ANC ενεργοποιημένο, υποστηρίζουν 7,5 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής και 5,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Επιπλέον, έχουν δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, καθώς 10 λεπτά φόρτισης τους εξασφαλίζει διάρκεια 4 ωρών. Τέλος στο αγχωτικό «θα μείνω από μπαταρία»!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούς τα μπάσα σαν να βρίσκεσαι στην συναυλία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη

Όσο για την αγαπημένη μου μουσική; Κρυστάλλινη ποιότητα ήχου. Πραγματικά. Ακούς τα μπάσα (χάρη στους μεγάλους δυναμικούς προενισχυτές μήκους 10 χιλιοστών), σαν να βρίσκεσαι στο κατάμεστο γήπεδο στην συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος. Ή όπως στο Άλσος Συγγρού, που κατάφερα να πάω προχθές μετά από 6 μήνες για να κάνω τζόκινγκ. Απολάμβανα την αγαπημένη μου μουσική στο έπακρο κι ας επικρατούσε δίπλα μου ένας πανικός, με γονείς που φώναζαν στα παιδιά, μωρά που έκλαιγαν, άλλα που τσίριζαν από χαρά, σκυλιά που γάβγιζαν. Εγώ ήμουν στον κόσμο μου. «Ταξίδευα» μέσα από την μουσική χάρη στα ακουστικά της Huawei.

Καλά όλα αυτά θα πείτε, αλλά από τιμή; Στα ύψη, ίσως να φαντάζεστε. Κι όμως, πάλι κάνετε λάθος. Δεδομένων των όσων προσφέρουν, η τιμή τους είναι πολύ οικονομική σε σχέση με άλλα ασύρματα ακουστικά. Και παράλληλα, θα πάρετε δώρο και ένα Huawei Band 4, με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα σας (η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 8 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Μια μοναδική προσφορά στα FreeBuds 4i της Huawei
Μια μοναδική προσφορά στα FreeBuds 4i της Huawei

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμβατά με όλες τις συσκευές που λειτουργούν με iOS και Android

Αν πειστήκατε με όλα τα παραπάνω και ο μοναδικός σας ενδοιασμός είναι πως διαθέτετε άλλης εταιρείας συσκευή, η Huawei φρόντισε και γι’ αυτό. Τα FreeBuds 4i συνδέονται εύκολα με όλα τα smartphones που λειτουργούν σε οικοσύστημα iOS και Android για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου σε όλους.

Νομίζω πως η αγορά των FreeBuds 4i ήταν η καλύτερη που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό. Μπορώ να δουλέψω ανενόχλητη αλλά και να απολαύσω την αγαπημένη μου μουσική στο έπακρο. Σαν να βρίσκομαι στο στούντιο ηχογράφησης του αγαπημένου μου καλλιτέχνη.



Πηγή