Δέσμευση της Microsoft για 3 χρόνια ενημερώσεων του Android OS

6


Λίγες ήμερες μετά την επίσημη παρουσίαση του Surface Duo 2, η Microsoft προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με την υποστήριξη του ανανεωμένου dual-screen smartphone από πλευράς λογισμικού.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα Android Authority ότι σκοπεύει να προσφέρει τρία χρόνια αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android και ενημερώσεις που αφορούν την ασφάλεια, όπως δηλαδή οι περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές στις μέρες μας (η Samsung προσφέρει 4 χρόνια).

Με δεδομένο ότι το Surface Duo 2 θα κυκλοφορήσει με το Android 11, περιμένουμε να δούμε τα Android 12 και Android 13 στη συσκευή. Παράλληλα, η Microsoft αναφέρει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει κυκλοφορήσει και το Android 11 για το πρώτο μοντέλο Surface Duo, κάτι αν μη τι άλλο ανησυχητικό από τη στιγμή που θα έχει ήδη λανσαριστεί το Android 12 από τη Google.

Υπενθυμίζουμε ότι το Surface Duo 2 διαθέτει δύο οθόνες 5.8’’ OLED 90Hz (8.3’’ στο σύνολο), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, 5G, NFC, μπαταρία 4449mAh, 8GB μνήμη RAM LPDDR5, 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 12MP f/1.7 OIS + 12MP f/2.4 telephoto (2x οπτικό zoom) + 16MP f/2.2 ultrawide 110º, εμπρόσθια κάμερα 12MP f/2.0, NFC και 5G. Η τιμή του ξεκινά από τα $1499.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή