Δείτε το επίσημο story trailer για το επερχόμενο shooter

16


Οι Arkane και Bethesda δημοσίευσαν ακόμη ένα trailer για το επερχόμενο Redfall, το οποίο περιμένουμε στις 2 Μαΐου 2023 σε Windows PCs και Xbox Series X/S.

Στο νέο trailer παίρνουμε μια εικόνα από το gameplay στον ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού που έχει κατακλυστεί από τα βαμπίρ, όπως τον συνδυασμό των ικανοτήτων για να τα αποφεύγεις, αλλά και κάποια στοιχεία για την υπόθεση. Η εταιρεία που ευθύνεται για την καταστροφή είναι η Aevum, η οποία ασχολείται συστηματικά με την…αθανασία και κάποιο από τα πειράματα της δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενε.

Το σκηνικό του Redfall είναι μια πόλη της Μασαχουσέτης που μεταλλάσσεται διαρκώς από αποστολή σε αποστολή και κρύβει διάφορες εκπλήξεις. Αρχικά ένα ήρεμο και ζεστό μέρος, η πόλη μετατρέπεται σε εφιάλτη λόγω ενός αποτυχημένου πειράματος που τη γέμισε με ορδές από βρικόλακες. Οι δημιουργοί έχουν αντλήσει έμπνευση από ανάλογα τοπία που συναντάμε στα βιβλία του Stephen King.

Πέρα από την εξερεύνηση της πόλης βλέπουμε και τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπος με διάφορους βρικόλακες, να χρησιμοποιούν τις ειδικές ικανότητες τους για να μετακινούνται και να προετοιμάζονται για τη μάχη. Η χαρτογράφηση των αποστολών και η περισυλλογή όπλων εξυπακούεται ότι θα είναι μείζονος σημασίας για την επιτυχία στο Redfall.

Στο παιχνίδι θα μπορείς να παίξεις είτε μόνος σου, είτε με έως 3 συμπαίκτες (σύνολο 4 δηλαδή) με τον κάθε χαρακτήρα να έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες. Τα βαμπίρ του Redfall δημιουργήθηκαν μετά από ένα πείραμα σε εργαστήριο που πήγε όσο πιο στραβά γινόταν και μάλιστα εξελίσσονται διαρκώς όπως περίπου τα έχουμε δει στη σειρά Left 4 Dead. Οι διαθέσιμοι χαρακτήρες είναι ο Jacob Boyer με ικανότητα να γίνεται αόρατος και ελεύθερος σκοπευτής, η Remi De La Rosa που μπορεί να χρησιμοποιεί ένα σκύλο – ρομπότ βοηθό, ο Devinder Crousley με τα ειδικά εργαλεία κυνηγιού και η Layla Elisson που διαθέτει τηλεκινητικές δυνάμεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή