Δείτε το επίσημο trailer για το spin-off του The Mandalorian

9


Ο Boba Fett τράβηξε την προσοχή των fans, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Star Wars: The Empire Strikes Back και κέρδισε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον τους με την εμφάνιση του στην επιτυχημένη σειρά The Mandalorian. Τώρα, ο Boba Fett θα πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά με τίτλο The Book of Boba Fett που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Disney+.

Η δεύτερη σεζόν του The Mandalorian επανέφερε τον Boba Fett σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά τον περιβόητο θάνατό του στο Return of the Jedi. Η σειρά φρόντισε να υπενθυμίσει στους fans γιατί αγαπούσαν τον Boba Fett, καθώς στάθηκε στο ύψος του μύθου του και συνεργάστηκε με τον Mandalorian για να σώσει τον Grogu – Baby Yoda.

Στο πρώτο trailer του The Book of Boba Fett, o Boba (Tumuera Morrison) και η Fennec (Ming-Na Wen) έχουν μια νέα προσέγγιση σχετικά με το πώς να κυβερνούν τον υπόκοσμο. Εκεί που ο Jabba οδήγησε με φόβο, εκείνοι θέλουν να ηγηθούν με σεβασμό. Ωστόσο, δεν βλέπουν όλοι με καλό μάτι τις προθέσεις τους.

Ο Jon Favreau, δημιουργός του The Mandalorian και ο παραγωγός του Star Wars, Dave Filoni συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη Robert Rodriguez για τη σειρά The Book of Boba Fett.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή