Δείτε το πρώτο πλήρες trailer για το reboot του Fresh Prince

6


Το Bel-Air, το reboot της επιτυχημένης σειράς The Fresh Prince of Bel-Air θα κάνει την πρεμιέρα του στο Peacock στις 13 Φεβρουαρίου και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

H νέα σειρά Bel-Air θα αποφύγει την κωμική χροιά της πρωτότυπης και θα εστιάσει στο δράμα με όλα τα επεισόδια να είναι διάρκειας 60 λεπτών.

Όλοι οι κύριοι χαρακτήρες επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένων των θείων Phil και Carlton. Επίσης, στο trailer βλέπουμε και τον καλύτερο φίλο του Will, Jazz ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει, όπως τον θυμόμαστε. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει ο Will Smith με τον Morgan Cooper να συμπορεύεται ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός.

Το Peacock θα κυκλοφορήσει τα τρία πρώτα επεισόδια του Bel-Air την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, με τα επόμενα επεισόδια να ακολουθούν κάθε εβδομάδα. Επί του παρόντος, η σειρά έχει προγραμματιστεί να προβληθεί για δύο σεζόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή