Δείτε το πρώτο trailer για τη μεταφορά του παιχνιδιού στον κινηματογράφο

3


Το πολυαναμενόμενο trailer της ταινίας Uncharted κυκλοφόρησε και χαρίζει στους θεατές τρομερές σκηνές δράσης με βασικούς πρωταγωνιστές τους Tom Holland ως Nathan Drake, Mark Wahlberg ως Victor Sully Sullivan και Sophia Ali ως Chloe Frazer.

Στο trailer βλέπουμε τον Holland ως Nathan Drake να ψάχνει τον θησαυρό του Magellan, και συναντά τυχαία έναν κυνηγό θησαυρών, τον Sully, που αναζητά το ίδιο πράγμα με αυτόν. Φαίνεται ότι ο Nate, ο Sully και η Chloe, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν κακό τύπο, τον οποίο υποδύεται ο Antonio Banderas.

Η ταινία θα αναβιώσει αρκετές εμβληματικές στιγμές από το franchise του PlayStation, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Cargo Plane από το Uncharted 3. Ο Nate αναφέρει επίσης τον αδερφό του Sam στο trailer, έναν χαρακτήρα που δεν εμφανίστηκε στα παιχνίδια μέχρι το Uncharted 4.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού Uncharted, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή