Δείτε 5λεπτο video της γνήσιας έκδοσης [Video]

25


Πολύ κουβέντα γίνεται για τον ερχομό του Fortnite στις συσκευές Android τον τελευταίο καιρό, απόδειξη ότι το κοινό ανυπομονεί να παίξει το παιχνίδι – φαινόμενο και σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ήδη γνωρίζουμε από επίσημα χείλη ότι θα διανέμεται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της Epic Games και όχι από το Google Play, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα έχουν την αποκλειστικότητα τα Samsung Galaxy Note9 και Samsung Galaxy Tab S4 για τις πρώτες 30 ημέρες από την κυκλοφορία τους. Αυτό σημαίνει ότι το Fortnite για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Android που θα το υποστηρίζουν, θα είναι διαθέσιμο μετά τις 24 Σεπτεμβρίου (δεδομένου ότι το Galaxy Note9 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 24 Αυγούστου).

Παρόλα αυτά, οι XDA Developers κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους το επίσημο αρχείο .APK και να το εγκαταστήσουν στο Samsung Galaxy S9+. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το Fortnite τρέχει σε ποιότητα γραφικών “Epic” και έγιναν κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις μέσω του Samsung Game Tuner για ακόμη υψηλότερη ανάλυση και απόδοση.

[via]



Πηγή