Διέρρευσαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πριν την παρουσίαση

14


Το μεγάλο γεγονός για τη Samsung σε αυτό το πρώτο τρίμηνο του 2019 είναι σαφέστατα η παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου, παρόλα αυτά, είναι έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για την εταιρεία και το λανσάρισμα της νέας σειράς Samsung Galaxy M στις 28 Ιανουαρίου στην Ινδία.

Η εταιρεία προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στις entry-level και mid-range κατηγορίες, δηλαδή εκεί που κινείται οικονομικά η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στις αναπτυσσόμενες αγορές. Ήδη γνωρίζουμε ορισμένα στοιχεία για μοντέλα της σειράς, αλλά ειδικά για το Samsung Galaxy M10 έχουμε μάθει τα πάντα.

Το υποδεέστερο από τη νέα τριάδα θα διαθέτει οθόνη 6.2” HD+ με notch-σταγόνα (Infinity-V), επεξεργαστή hexa-core Samsung Exynos 7872 (2x Cortex-A73 + 4x Cortex-A53), 2GB/3GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dual κάμερα 13MP f/1.9 + 5MP, εμπρόσθια κάμερα 8MP, dualSIM, WiFi, Bluetooth, GPS/GLONASS, 4G LTE, FM radio, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, μπαταρία 3400mAh, υποδοχές microUSB και 3.5mm για ακουστικά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 155.6 x 75.6 x 7.7mm και ζυγίζει 160gr.

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι η Samsung δεν έχει τοποθετήσει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και κάποιες επιλογές της υποδηλώνουν ότι θέλει να μειώσει το κόστος για να προσφέρει το Samsung Galaxy M10 σε πραγματικά ανταγωνιστική τιμή. Το ποια θα είναι αυτή, θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες.

[via]



Πηγή