Διαθέσιμη η ενισχυμένη έκδοση για επιχειρήσεις

7


Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την έκδοση του Bing Chat για επιχειρήσεις και τώρα έρχεται η σειρά της OpenAI να ανακοινώσει το δικό της αντίστοιχο εργαλείο. Ονομάζεται ChatGPT Enterprise και προσφέρει πληθώρα λειτουργιών που δεν είναι διαθέσιμες στους απλούς χρήστες του ChatGPT.

Σύμφωνα με τον οργανισμό, από το λανσάρισμα του AI εργαλείου στα τέλη του 2022, το 80% των εταιρειών που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Fortune 500 το χρησιμοποιεί για να ενισχύσει την ροή εργασίας και γι’ αυτό αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή έκδοση ειδικά διαμορφωμένη (και εμπλουτισμένη) για τέτοιους σκοπούς. Ήδη το ChatGPT Enterprise έχει δοκιμαστεί από εταιρείες όπως οι Block, Canva, Carlyle, PwC και Zapier.

Το σημαντικότερο, ίσως, πλεονέκτημα που προσφέρει το ChatGPT Enterprise είναι η απεριόριστη πρόσβαση στο GPT-4 chatbot, αλλά και η τετραπλάσια ταχύτητα στην διεκπεραίωση των αιτημάτων των χρηστών. Επιπλέον, οι εταιρείες έχουν απεριόριστη πρόσβαση και στο προηγμένο σύστημα ανάλυσης δεδομένων (Code Interpreter) που δίνει λύσεις σε τεχνικά και μη ζητήματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα, η OpenAI τονίζει πως έχει ενισχύσει το ChatGPT Enterprise με περισσότερες δικλείδες ασφαλείας χωρίς να έχει ούτε η ίδια πρόσβαση σε αυτά που γράφονται, ενώ σημειώνει πως δεν χρησιμοποιείται κανένα δεδομένο για την περαιτέρω εκπαίδευση του AI εργαλείου.

Δεσμεύεται, επίσης, ότι σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες θα προσθέτει ακόμη περισσότερες αποκλειστικές δυνατότητες, όπως εξειδικευμένα chatbots για συγκεκριμένες διεργασίες (data analysis, marketing, customer support κλπ.).

[OpenAI]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή