Διαθέσιμη η πρώτη έκδοση του web browser που δεν υποστηρίζεται από Windows 7/8/8.1

9


Η Google κυκλοφόρησε την τελική έκδοση Chrome 110 του δημοφιλέστερου web browser της εποχής μας για υπολογιστές Windows, Mac και Linux, η οποία φέρνει μαζί της σημαντικές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις μαζί με τις καθιερωμένες επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων των προηγούμενων εκδόσεων.

Όσοι χρήστες έχετε κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3000 ή RTX 4000 θα επωφεληθείτε από την υποστήριξη της λειτουργίας RTX Video Super Resolution, χάριν στην οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε upscaling των videos ανάλυσης 1080p σε ανάλυση 2K ή 4K, αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει την σχετική ρύθμιση από το Nvidia Control Panel.

Στα υπόλοιπα ξεχωρίζει η δυνατότητα login χωρίς password μέσω βιομετρικής αναγνώρισης (π.χ. αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικό αποτύπωμα), η βελτίωση του Enhanced Safe Browsing για καλύτερο έλεγχο κατά του malware στα διάφορα extensions και η προσθήκη του Google Translate στις ρυθμίσεις του web browser.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Chrome 110 είναι η πρώτη έκδοση του web browser που δεν υποστηρίζεται επίσημα από τα λειτουργικά συστήματα Windows 7 και Windows 8/8.1.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή