Διαθέσιμο από τις 5 Οκτωβρίου 2021

6


Αρκετοί μήνες πέρασαν από το άνοιγμα της preview έκδοσης του Microsoft Office 2021 για υπολογιστές Mac, αλλά τώρα η εταιρεία προχωρά στο επίσημο λανσάρισμα της νέας σουίτας για επαγγελματίες και κυβερνητικούς οργανισμούς, ενώ δεσμεύεται για γενικότερο λανσάρισμα σε όλους τους χρήστες από τις 5 Οκτωβρίου 2021.

Η έκδοση Microsoft Office LTSC (Long Term Servicing Channel) απευθύνεται σε επιχειρήσεις και βιομηχανίας που οι διαδικασίες και οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν δεν μπορούν να αλλάζουν με ευκολία και ταχύτητα. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει τις cloud και AI λειτουργίες που προσφέρονται στο Microsoft 365 και δεν λαμβάνει νέες λειτουργίες με updates. Παρόλα αυτά, η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Από την άλλη, η εμπορική έκδοση Microsoft Office 2021 μοιάζει αρκετά με την LTSC, διότι δεν λαμβάνει updates, αλλά ταυτόχρονα δεν απαιτείται συνδρομή στην υπηρεσία Microsoft 365. Επομένως, απευθύνεται στον απλό καθημερινό χρήστη που δεν καίγεται ιδιαίτερα για νέες λειτουργίες και cloud υπηρεσίες. Να σημειωθεί ότι το Microsoft 365 χρησιμοποιείται ήδη από 300 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως.

Στις 5 Οκτωβρίου 2021, λοιπόν, θα έχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης τόσο στο Windows 11, όσο και στο Microsoft Office 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή