Διαθέσιμο δωρεάν για λίγες ώρες στο Epic Games Store

19


Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος το κατάστημα Epic Games Store ξεκινά από την 15η Δεκεμβρίου 2022 την καθημερινή διανομή δωρεάν παιχνιδιών για όλους τους χρήστες, ενώ παράλληλα τρέχει σπουδαίες εκπτώσεις σε όλα τα παιχνίδια που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα και δίνει έξτρα εκπτωτικό κουπόνι -25% για οποιαδήποτε συναλλαγή (αρκεί το κόστος να είναι μεγαλύτερο από €14.99).

Τα δωρεάν games θα αλλάζουν καθημερινά, επομένως, το χρονικό παράθυρο για να τα προσθέσουμε στις βιβλιοθήκες μας είναι αρκετά περιορισμένο. Από σήμερα, λοιπόν, μέχρι και αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 18:00 Ελλάδας μπορείτε να κάνετε δικό σας το Bloons TD 6. Πρόκειται για ένα tower defense game με solo και co-op campaign, όπου υπερασπίζεσαι τους πύργους σου χρησιμοποιώντας μαϊμούδες απέναντι στα πολύχρωμα…μπαλόνια.

Να σημειώσουμε ότι η Epic Games δεν αποκαλύπτει τους τίτλους που θα μοιράσει δωρεάν σε αυτήν την ενέργεια, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνετε μια βόλτα από το κατάστημα καθημερινά. Φυσικά θα σας το θυμίζουμε και εμείς με τα αντίστοιχα posts.

Bloons TD 6 – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή