Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

39


Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι θα μοιράζει και το 2022 δωρεάν παιχνίδια κάθε Πέμπτη, αλλά φαίνεται πως θα αναγκαστεί να επιστρέψει μερικές φορές σε τίτλους που έχει ήδη μοιράσει στο παρελθόν για να συνεχίσει την αγαπημένη σε όλους ενέργεια της.

Από σήμερα, λοιπόν, μέχρι την επόμενη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 έχετε ακόμα μία ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Yooka-Laylee, σε περίπτωση που δεν το προλάβατε τον περασμένο Αύγουστο. Πρόκειται για ένα open-world platform από την Playtonic που σου δίνει τον έλεγχο του χαμαιλέοντα Yooka και της φίλης – νυχτερίδας Laylee στον αγώνα τους να σταματήσουν την Capital B. από το να εκμεταλλευτεί όλα τα βιβλία του κόσμου για να βγάλει κέρδος.

Την επόμενη εβδομάδα, πάντως, θα δούμε κάτι φρέσκο στην κατηγορία Free του Epic Games Store, καθώς θα πάρει σκυτάλη το Windbound.

Yooka-Laylee – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή