Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

12


Όπως το περιμέναμε, η Epic Games ξεκινά ένα 15νθήμερο δωρεών μέσα από το κατάστημα Epic Games Store προσφέροντας κάθε μέρα ένα παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθεί και η φετινή χρονιά. Παράλληλα, η εταιρεία δίνει σε όλους τους χρήστες εκπτωτικό κουπόνι 10% για κάθε αγορά που πραγματοποιούν, ενώ τρέχει και μια σειρά εκπτώσεων σε πληθώρα τίτλων του καταστήματος.

Η αρχή γίνεται σήμερα με το Shenmue 3, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας και να κρατήσετε δικό σας για πάντα μέχρι και αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Εκείνη την ώρα θα πάρει τη θέση του ένα άλλο παιχνίδι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

Στο Shenmue 3 αναλαμβάνεις τον ρόλο του 18χρονου Ryo Hazuki που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Αυτή τη φορά ο στόχος είναι να λύσει το μυστήριο σχετικά με ένα αντικείμενο που έχει κλαπεί από τον δολοφόνο του πατέρα του. Στο ταξίδι του θα επισκεφθεί πόλεις και βουνά, θα εκπαιδευτεί, θα τζογάρει, θα εργαστεί σε δουλειές του ποδαριού και όλη αυτή η εμπειρία θα τον φέρει στον δρόμο του εχθρού.

Shenmue 3 – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή