Διαθέσιμο το νέο μεγάλο update, έρχεται και στο Nintendo Switch!

10


Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από την κυκλοφορία του No Man’s Sky και παρά τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων μηνών, οι δημιουργοί του (Hello Games) έχουν καταφέρει να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των gamers προσθέτοντας κατά καιρούς νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο.

Η εταιρεία προχωρά στο λανσάρισμα του νέου update με τίτλο Sentinel, το οποίο φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις σε διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού και λίγη περισσότερη υπόθεση σχετικά με τα Sentinels. Τα εχθρικά ρομπότ που περιπολούν τους πλανήτες αποκτούν νέες drone κλάσεις (heavies, summoners, repair units) και οι gamers θα μπορούν να αποκτήσουν δικά τους drones για να τα επαναπρογραμματίσουν. Ακόμη, θα δούμε νέα όπλα και ικανότητες, αλλά και αναβαθμίσεις στα γραφικά των εφέ τους.

Εξάλλου, στο πρόσφατο Nintendo Direct ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσει έκδοση και για το Nintendo Switch φέτος το καλοκαίρι που θα περιλαμβάνει όλα τα updates!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή