Διαθέσιμο το νέο firmware update για το PlayStation 5

0


Η Sony κυκλοφορεί ένα νέο update του PS5 που βελτιώνει τα ηχεία και το μικρόφωνο στα χειριστήρια DualSense, προσθέτει δείκτες και αντιδράσεις emoji στη λειτουργία Screen Share και περιλαμβάνει τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας της ένδειξης ισχύος του PS5. Η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη για πρώτη φορά σε testers τον περασμένο μήνα και σήμερα κυκλοφορεί παγκοσμίως σε όλους τους κατόχους PS5.

Η Sony ενημερώνει το firmware στα ασύρματα χειριστήρια DualSense και DualSense Edge στο πλαίσιο αυτού του update για να βελτιώσει την ένταση εξόδου των ήχων εντός του παιχνιδιού και της φωνητικής συνομιλίας. Τα μικρόφωνα και στα δύο χειριστήρια έχουν επίσης βελτιωθεί χάρη σε ένα νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης που εξαλείφει τους θορύβους του περιβάλλοντος, όπως τα πατήματα των κουμπιών.

Η λειτουργία Screen Share στο PS5 αποκτά επίσης δείκτες και αντιδράσεις emoji, επιτρέποντας στους φίλους να σχεδιάσουν μια εκπαιδευτική διαδρομή σε μια κοινή οθόνη για να επισημάνουν περιοχές ή αντικείμενα. Οι θεατές μπορούν επίσης να στέλνουν αντιδράσεις emoji στον οικοδεσπότη του screen sharing, ιδανικό αν θέλετε να γιορτάσετε την ολοκλήρωση ενός boss. Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτούς τους δείκτες και τα emoji αν σας αποσπούν την προσοχή. Μια ενημέρωση της εφαρμογής PlayStation για κινητά θα έρθει επίσης αργότερα αυτό το μήνα για να επιτρέψει στους χρήστες iOS και Android να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις του Share Screen.

Η Sony επιτρέπει επίσης στους κατόχους του PS5 να ρυθμίζουν τη φωτεινότητα της ένδειξης ισχύος του PS5 στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις νέες επιλογές: αμυδρή, μεσαία και φωτεινή (προεπιλογή). Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως την ένδειξη ενέργειας.

[Sony]



Πηγή