Διπλό τουρνουά gaming με FIFA 19 & ΝΒΑ2Κ19 στο νέο flagship κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα

24


[Δ.Τ.]

Η καρδιά του gaming θα χτυπήσει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα, όπου θα διεξαχθούν ταυτόχρονα δύο τουρνουά με τα ολοκαίνουργια FIFA 19 και ΝΒΑ2Κ19. Στο διπλό τουρνουά αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 100 άτομα που θα διεκδικήσουν μοναδικά δώρα.

Ο πρώτος νικητής του τουρνουά, θα κερδίσει την κονσόλα PS4 με ένα από τα παιχνίδια, FIFA 19 ή ΝΒΑ2Κ19, και μία δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ ο δεύτερος νικητής θα λάβει ένα από τα δύο παιχνίδια, καθώς και μία δωροεπιταγή για δώρα τεχνολογίας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το νέο flagship κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη. Στους τρεις ορόφους του ο επισκέπτης θα βρει δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας και πολλές βιωματικές γωνιές, όπως η εντυπωσιακή γωνιά του gaming όπου μπορεί να δοκιμάσει live συναρπαστικούς τίτλους αλλά και VR gaming.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο e-shop www.germanos.gr οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε προσιτές τιμές και με αποκλειστικές προσφορές.



Πηγή