Δοκίμασε τις γνώσεις σου στο κουίζ της Google

14


Αν έχετε λίγο έξτρα χρόνο στη διάθεση σας και νομίζετε ότι προλάβατε να παρακολουθήσετε όλα τα trends του 2018, τότε δεν έχετε παρά να αφιερώσετε λίγο χρόνο το Game of the Year. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό quiz που έχει στήσει η Google για όλο τον κόσμο, επομένως, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε την τύχη σας. Μη περιμένετε κάποιο βραβείο στο τέλος του, αλλά μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας με τις επιδόσεις σας.

Το παιχνίδι ξεκινά δηλώνοντας ένα όνομα και στη συνέχεια επιλέγοντας τη φωνή του παρουσιαστή ή να τον απενεργοποιήσετε και απλά να διαβάζετε τις ερωτήσεις στην οθόνη σας. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όσο προχωρούν οι 20 ερωτήσεις και σε περίπτωση που κάνετε τρία λάθη, τότε το παιχνίδι τελειώνει. Όσο πιο γρήγορα απαντάτε σε μια ερώτηση, τόσο πιο πολλούς πόντους κερδίζετε, ενώ υπάρχουν και bonus γύροι με swipe αριστερά ή δεξιά για σύντομες ερωτήσεις.

 

Το Game of the Year αναπτύχθηκε με τη βοήθεια των Google Cloud και WaveNet με σκοπό να επιδειχθεί η τεχνολογία text-to-speech της εταιρείας. Μπορείτε να παίξετε από εδώ.



Πηγή