Δοκιμές αντοχής και tear-down video δείχνουν ότι δεν είναι και τόσο ανθεκτικό τελικά

5


Με την πώληση της σειράς Apple να έχει ξεκινήσει και στην Ελλάδα από την περασμένη Παρασκευή, αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να μάθουν αν το τιτάνιο που χρησιμοποιεί η Apple προσδίδει όντως μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο μεγαλύτερο (και ακριβότερο) μοντέλο της iPhone 15 Pro Max.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ρίξουμε μια ματιά στα δύο videos που ετοίμασε ο εξειδικευμένος σε τέτοιες δοκιμές JerryRigEverything, ο οποίος περνά από τα καθιερωμένα βασανιστήρια του το iPhone 15 Pro Max με δοκιμές σε πτώση, εγχάραξη, κάψιμο και λύγισμα. Στο δεύτερο video πραγματοποιεί και μια «εγχείρηση» για να δούμε τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, το τιτάνιο αρχίζει να εμφανίζει χαρακιές στα επίπεδα 6 και 7, επομένως, δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από την πλειοψηφία των smartphones που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Στην δοκιμή καψίματος τα πηγαίνει περίφημα, αλλά στο λύγισμα βλέπουμε ότι το γυαλί στο πίσω μέρος δεν είναι καθόλου ανθεκτικό και μάλιστα σπάζει πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή