Δύο ολοκαίνουργιες επαγγελματικές οθόνες Philips 40 ιντσών είναι εδώ

7


Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, οι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο θέτουν αναμφίβολα φιλόδοξους στόχους για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Επιδιώκοντας να παρέχει στους χρήστες λύσεις σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες τους, το χαρτοφυλάκιο των οθονών Philips καλωσορίζει δύο ολοκαίνουργια μοντέλα εξοπλισμένα με μια πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών που σίγουρα θα ικανοποιήσουν: τo Philips 40B1U5600 και το Philips 40B1U5601H. Και τα δύο νέα μοντέλα προσφέρουν την εύκολη συνδεσιμότητα της τεχνολογίας USB-C, την εξαιρετική ποιότητα εικόνας της ανάλυσης UltraWide QHD με DisplayHDR, την άνεση του ενσωματωμένου διακόπτη KVM MultiClient, ακόμη και ένα άγκιστρο για την τοποθέτηση των ακουστικών, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για δυναμικούς επαγγελματίες που επιθυμούν το 2023 να είναι η πιο παραγωγική τους χρονιά.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • USB-C με USB 3.2 protocol, μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και εύκολη συνδεσιμότητα

  • CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 ανάλυση για πανέμορφες εικόνες

  • DisplayHDR 400 για πιο ρεαλιστικά και έξοχα γραφικά (για την Philips 40B1U5600)

  • Ενσωματωμένη webcam 5MP με αναγνώριση προσώπου Windows HelloTM και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για καθαρές και ασφαλείς επικοινωνίες (40B1U5601H)

Όλα τα σωστά χαρακτηριστικά

Οι Philips 40B1U5600 και 40B1U5601H προσφέρουν γενναιόδωρη επιφάνεια 40″ και εκθαμβωτική ανάλυση UltraWide Crystal Clear 3440 x 1440. Η τεχνολογία IPS LED και το DisplayHDR 400 ενισχύουν περαιτέρω την οπτική δύναμη αυτών των οθονών, παρέχοντας ευρείες γωνίες θέασης 178/178°, καθώς και εξαιρετικό χρώμα και αντίθεση. Με αυτή την εξαιρετική οπτική δυναμική, οι φωτογράφοι, οι γραφίστες και οι αρχιτέκτονες μπορούν να βασίζονται στη φωτεινότητα και την ακρίβεια, ενώ οι οικονομολόγοι και οι χρήστες υπολογιστικών φύλλων όλων των τύπων, μπορούν να απολαύσουν τον χώρο που τους επιτρέπει να συγκρίνουν έγγραφα δίπλα-δίπλα με ευκολία.

Στα σημερινά υβριδικά γραφεία που κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, η ευέλικτη και πλήρης συνδεσιμότητα είναι απολύτως απαραίτητη. Τόσο η 40B1U5600 όσο και η 40B1U5601H είναι εξοπλισμένες με υποδοχές USB type-C με παροχή ισχύος -ιδανικές για multitasking χωρίς ακαταστασία. Ένα λεπτό, δύο όψεων καλώδιο USB-C παρέχει εύκολη σύνδεση και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ανάλυσης, ενώ μεταφέρουν δεδομένα σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και φορτίζουν συμβατές συσκευές ταυτόχρονα. Ωστόσο, η 40B1U5601H παρέχει ακόμα μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, ως κορυφαία λύση για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Η πρόσθετη άνεση του RJ45 μέσω USB-C προσφέρει γρήγορη και ασφαλή σύνδεση όταν χρειάζεται, ενώ το DisplayPort-out επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν πολλές οθόνες χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλώδιο. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη KVM MultiClient, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν δύο ξεχωριστούς υπολογιστές με μία ρύθμιση οθόνης-πληκτρολογίου-ποντικιού αλλάζοντας εύκολα μεταξύ των πηγών. Η 40B1U5601H προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας ενσωματωμένης webcam 5MP, με αναγνώριση προσώπου Windows HelloTM και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για καθαρή και ασφαλή επικοινωνία όταν εργάζεστε από το σπίτι ή συνεργάζεστε εξ αποστάσεως.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Αυτές οι οθόνες περιλαμβάνουν επίσης μια ποικιλία βιώσιμων χαρακτηριστικών, όπως ο αισθητήρας εξοικονόμησης ενέργειας PowerSensor, ο οποίος προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με την παρουσία ή την απουσία του χρήστη, εξοικονομώντας έως και 75% της ενέργειας ενώ παράλληλα παρέχει πάντα την τέλεια φωτεινότητα με ελάχιστη ισχύ χάρη στο LightSensor. Είτε πρόκειται για τη 40B1U5600 είτε για τη 40B1U5601H, η άνεση και η ευκολία είναι εγγυημένες, χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας, το ενσωματωμένο άγκιστρο ακουστικών για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, την εύχρηστη βάση VESA και τη ρυθμιζόμενη βάση που επιτρέπει στην οθόνη να γέρνει, να περιστρέφεται και να κλίνει ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε χρήστη.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η Philips 40B1U5600 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 809,00 €, ενώ η 40B1U5601H θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Ιανουαρίου στην τιμή των 909,00 €.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή