Δύο τα δωρεάν games από το Epic Games Store και αυτήν την εβδομάδα

2


Συνεχίζουμε τις εβδομαδιαίες βόλτες μας στο Epic Games Store για να δούμε με τι θα εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη μας χωρίς να ξοδέψουμε ούτε σεντ από τον λογαριασμό μας. Αυτή τη φορά, το κατάστημα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους χρήστες δύο indie games, που μπορούν να κρατήσουν για πάντα δικά τους αρκεί να ολοκληρώσουν την διαδικασία της εικονικής αγοράς τους με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023.

Το πρώτο από αυτά είναι το Black Book της Morteshka, ένα card game με στοιχεία adventure και RPG που βασίζεται στην Σλαβική λαϊκή παράδοση, με μια νεαρή μάγισσα να αντιμετωπίζει τις σατανικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας ξόρκια και διάφορες ικανότητες που αναπτύσσει σταδιακά όσο προοδεύει. Πέρα από την επίλυση γρίφων και την ολοκλήρωση των διάφορων αποστολών, το παιχνίδι περιλαμβάνει και εγκυκλοπαίδεια για όποιον θέλει να εντρυφήσει στους σλάβικους μύθους.

Το δεύτερο δωρεάν game είναι το Dodo Peak, ένα διασκεδαστικό platform game από την Moving Pieces Interactive με πρωταγωνιστή ένα πουλί Dodo που προσπαθεί να σώσει τα μικρά του από διάφορα άλλα ζώα. Ρετρό στυλ με πολύχρωμα γραφικά και κλασικό στυλ εξέλιξης.

Black Book – [Epic Games Store Link]

Dodo Peak – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή