Είναι το clamshell αναδιπλούμενο της εταιρείας;

43


Η HUAWEI ετοιμάζεται για ακόμη ένα μεγάλο event πριν το τέλος του 2021, καθώς στις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του HUAWEI P50 Pocket για την αγορά της Κίνας. Το poster της εκδήλωσης το περιγράφει ως “μικρό, αλλά ισχυρό” και μάλιστα κυκλοφορούν φήμες ότι αυτό θα είναι το clamshell foldable της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής η HUAWEI έχει παρουσιάσει τρία foldables, με τα Mate X και Mate XS να διπλώνουν την οθόνη τους προς τα έξω και το Mate X2 να ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του Galaxy Z Fold3. Αυτή τη φορά μάλλον θα δούμε κάτι που θα θυμίζει το Galaxy Z Flip.

Στην ίδια εκδήλωση ενδεχομένως θα παρουσιαστεί και το HUAWEI Watch D, το οποίο λέγεται πως θα είναι το πρώτο smartwatch με δυνατότητα μέτρησης αρτηριακής πίεσης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή