Categories: Google

Εμπλουτίζονται οι διαθέσιμες επιλογές όταν κάνεις δεξί κλικ στα emails


Η Google συνεχίζει να ενισχύει την υπηρεσία Gmail με νέες λειτουργίες, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες στη διαχείριση και την εκτέλεση ενέργειων που αφορούν τα emails τους.

Μέχρι σήμερα, το δεξί κλικ σου εμφάνιζε μόνο ορισμένες επιλογές όπως αρχειοθέτηση των emails, να τα επισημάνεις ως διαβασμένα ή να τα διαγράψεις. Αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα με την προσθήκη πολλών επιλογών όπως απάντηση, προώθηση, αναζήτηση όλων των emails από τον συγκεκριμένο αποστολέα, ταυτόχρονο άνοιγμα πολλών emails σε νέα παράθυρα και εύκολη ταξινόμηση ή μεταφορά σε άλλο φάκελο εντός του λογαριασμού σου. Δεν λείπουν, φυσικά, και οι πιο πρόσφατες λειτουργίες snooze και mute.

Οι επιλογές που θα βλέπει ο κάθε χρήστης όταν κάνει δεξί κλικ επάνω σε κάποιο email θα διαφέρουν αν έχει ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο το conversation mode (μπορείτε να το ελέγξετε από το μενού των ρυθμίσεων πατώντας στο γρανάζι επάνω δεξιά στην ενότητα General).

Σύμφωνα με τη Google, το νέο μενού επιλογών για το δεξί κλικ θα εμφανίζεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες χωρίς να χρειαστεί να κάνουν αυτοί κάποια ενέργεια. Λογικά, μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμο σε όλους. Σημειώστε ότι θα μπορείτε να το εμφανίσετε πατώντας ctrl+click στα πληκτρολόγια των Mac και με το menu key στα πληκτρολόγια των Windows PCs.

[via]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Το TikTok απειλείται με απαγόρευση και στην Ευρώπη!

Το TikTok περνάει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Joe…

6 ώρες ago

Παπαστεργίου για MyCoast: Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η τεχνολογία είναι η λύση στα προβλήματά μας

Παπαστεργίου για MyCoast: Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η τεχνολογία είναι η λύση στα προβλήματά μας…

6 ώρες ago

Apple και ΟpenAI σε συζητήσεις για να φέρουν την AI στα iPhone

Η Apple επιδιώκει ενεργά συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης για να…

6 ώρες ago

Το πρώτο τεχνητό ενεργειακό νησί στον κόσμο θα είναι έτοιμο το 2026 [Video]

Ο πρώτος από τους 23 υδατοστεγείς θαλάμους - πυλώνες για το νησί Princess Elisabeth, το…

10 ώρες ago

Η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 14 Ultra στην ελληνική αγορά και ανακοίνωσε τα Xiaomi Masterclass με την υποστήριξη της Leica

Η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 14 Ultra στην ελληνική αγορά και ανακοίνωσε τα Xiaomi Masterclass…

10 ώρες ago

Εκτός λειτουργίας το Gov.gr λόγω εργασιών έκτακτης συντήρησης

Λόγω έκτακτων εργασιών συντήρησης στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου…

10 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.