Εμφανίστηκε στα χέρια του CEO της Huawei

17


Huawei P30

Καθημερινές, πλέον, οι διαρροές για την οικογένεια Huawei P30, κάτι λογικό αφού αναμένεται ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μέσα στο Μάρτιο. Χτες είδαμε τα επίσημα renders που δημοσίευσε ο Ronald Quandt και σήμερα έρχονται στο φως οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής στα χέρια του CEO της Huawei, κ. Richard Yu.

Οι φωτογραφίες αυτές συμφωνούν με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα για το Huawei P30 Pro. Διακρίνουμε τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη και από δίπλα της το flash μαζί με έναν ακόμη αισθητήρα από κάτω (3D ToF). Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τετράγωνος φακός σε έναν από τους αισθητήρες της κάμερας, ο οποίος φημολογείται ότι θα προσφέρει 10x lossless zoom.

Huawei P30 Pro

Ξεκινώντας από το “βαρύ” χαρτί, το Huawei P30 Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6.5” OLED με notch – σταγόνα και κυρτές γωνίες, όπως του Huawei Mate 20 Pro, ενώ και το συνολικό μέγεθος του θα είναι στα ίδια επίπεδα με το προαναφερθέν.

Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο Kirin 980 SoC και θα συνοδεύεται από 12GB RAM, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο. In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1 θεωρούνται “κλειδωμένα”.

Για τον τομέα της κάμερας, οι φήμες λένε για τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 38MP της Sony που θα φέρει σημαντική βελτίωση στις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, έναν με ευρυγώνιο φακό, έναν με τηλεφακός και έναν αισθητήρα ToF για 3D και AR.

Huawei P30

Το Huawei P30 αναμένεται να διαθέτει οθόνη OLED (το περσινό P20 διέθετε LCD) 6.1” με notch – σταγόνα, αλλά το συνολικό μέγεθος της κατασκευής αναμένεται ίδιο με το P20.

Στα υπόλοιπα, το Huawei P30 αναμένεται με επεξεργαστή Kirin 980 SoC, 8GB RAM, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1 και τριπλή κάμερα αισθητήρα 40MP (κύριος) + 20MP (ευρυγώνιος) + 8MP (τηλεφακός 3x οπτικό zoom).

Τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro παρουσιάζονται επίσημα στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι.

[via]



Πηγή