Ενσωμάτωσε και ορισμένα mini-games στην πλατφόρμα

20


Η μουσική υπηρεσία της ByteDance βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά η εταιρεία ενισχύει από τώρα το TikTok με νέα στοιχεία για να κρατήσει τον κόσμο απασχολημένο στο κοινωνικό δίκτυο. Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες έχει γίνει η ενσωμάτωση μερικών mini-games από τις Voodoo, Nitro Games, FRVR, Aim Lab και Lotum, τα οποία βλέπουν οι gamers σε ορισμένες χώρες.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα TechCrunch πως πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα με σκοπό τον εμπλουτισμό του TikTok, αλλά και την διαρκή δοκιμή νέων χαρακτηριστικών. Τα παιχνίδια που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο είναι τα Basketball FRVR, Tap the Difference, Peek a Who, Influencer Run, Space Destroyer, Mr. Aim Lab’s Nightmare, Pride Run και Kitten Force στις HTML5 εκδόσεις τους.

Τα παιχνίδια έχουν τοποθετηθεί στην ενότητα Add Link απ’ όπου ο χρήστης προχωρά στο upload των videos. Θα προστεθεί ένα pop-up μενού με διάφορες επιλογές, όπως συνταγές του Whisk, reviews από το Rotten Tomatoes και τα mini-games.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ByteDance ανακοίνωσε πως θα επενδύσει σημαντικά επάνω στο gaming, γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε στην εξαγορά των Moontoon (Mobile Legends) και C4 (Girls Chronicle: Girls Heroine), ενώ συνεργάζεται και με την Zynga.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή