Εντελώς δωρεάν μέσα από το Epic Games Store

13


Το 2018 αναμένεται ότι θα κλείσει ως η κορυφαία χρονιά στην ιστορία της Epic Games, καθώς η εταιρεία κατάφερε μόνο από το Fortnite να αποκομίσει κέρδη ύψους $3 δισ. και να έχει πλέον την άνεση να στηρίξει όλες τις ριζοσπαστικές αποφάσεις της, όπως τη δημιουργία δικού της gaming store με μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους για τους δημιουργούς και φυσικά την απόσυρση των τίτλων της από τα άλλα gaming stores για να μην πληρώνει το δικό τους “χαράτσι”.

Για τo Epic Games Store τα είπαμε νωρίτερα μέσα στο Δεκέμβριο. Η διανομή των κερδών γίνεται σε ποσοστό 88/12 υπέρ του δημιουργού και αναμένονται αρκετές αποκλειστικές κυκλοφορίες μέσα από αυτό, ενώ κάθε δύο εβδομάδες όλοι οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν εντελώς δωρεάν το παιχνίδι που προσφέρει η εταιρεία. Η αρχή έγινε με το Subnautica και τώρα ήρθε η σειρά για το Super Meat Boy, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Σημειώστε, πάντως, ότι η έκδοση που προσφέρεται δωρεάν από το Epic Games Store είναι αποκλειστικά για Windows PC και αυτές τις μέρες μπορείτε να το βρείτε με έκπτωση 90% στην πλατφόρμα Steam για Windows PC, Mac και Linux.

Super Meat Boy – [Epic Games Store Link]



Πηγή