Εντυπωσιακός σχεδιασμός και έξυπνες λειτουργίες: Το realme 12 Pro κυριαρχεί στην κατηγορία του

0


Η realme είναι ένα τεχνολογικό brand smartphone παγκοσμίως, που στόχο έχει να παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η realme ως εταιρεία είναι στοχοπροσηλωμένη στην καινοτομία, για αυτό και λάνσαρε την σειρά 12 Pro 5G με τον πιο ισχυρό περισκοπικό φακό στην κατηγορία της και έτσι δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να τραβήξουν εικόνες από την καθημερινότητά τους, με μια κινηματογραφική σκοπιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδιαστικά, το Realme 12 Pro δεν είναι ένα συνηθισμένο μεσαίας κατηγορίας smartphone. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα από το Realme 11 Pro, διαθέτει ένα εντυπωσιακό «Σχεδιασμό Πολυτελούς Ρολογιού» που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον διεθνούς σχεδιαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo. Η έκδοση με χρώμα «Submarine Blue» που λάβαμε δείχνει υπέροχη από όλες τις οπτικές γωνίες και διαθέτει μια χρυσή, αυλακωτή στεφάνη γύρω από τις κάμερες, που του χαρίζει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Με πίσω όψη από οικολογικό δέρμα, το τηλέφωνο είναι ευκολοχείρητο και δεν γεμίζει δαχτυλιές, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα τηλέφωνα με πίσω όψη από πλαστικό ή γυαλί. Με λεπτό, καμπυλωτό πλαίσιο, η συσκευή είναι επίσης άνετη στο κράτημα και τη μεταφορά.

Σε έναν κόσμο που το κινητό είναι η δεύτερη φύση μας, όλοι θέλουμε να έχουμε τις κατάλληλες συσκευές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μας! Πάμε να δούμε γιατί το συγκεκριμένο κινητό ξεχωρίζει!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το realme 12 Pro εφοδιασμένο με τον Snapdragon 6 Gen 1, προσφέρει ικανή απόδοση για καθημερινές εργασίες, περιήγηση στα social media. Το realme 12 Pro θα σου δώσει την καλύτερη δυνατή φωτογραφική εμπειρία! Έχει κύρια κάμερα 50MP IMX882 που υποστηρίζει και οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) για να αποχαιρετήσετε τις θολές φωτογραφίες. Ο αισθητήρας των 1/2 ίντσας διαθέτει εστιακό μήκος 26mm και διάφραγμα f/1.8, ιδανικό για λήψεις ευρείας γωνίας με άπλετο φως σε συνθήκες ημέρας ή και χαμηλού φωτισμού. Αυτή η συσκευή μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους με τον τρόπο που αποτυπώνεται η λεπτομέρεια και τα χρώματα σε μια φωτογραφία.Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα και τραβάει φωτογραφίες καλής ποιότητας σε συνθήκες καλού φωτισμού, αλλά έχει και καλή απόδοση σε σκοτεινό φωτισμό.Το realme 12 Pro έρχεται με μία 6.7 ιντσών AMOLED οθόνη που προσφέρει 120Hz στον ρυθμό ανανέωσης και 100% DCI-P3 color gamut. Αυτό τρέχει με τον Snapdragon 6 Gen 1 κάτι που σημαίνει 2.2Ghz στο CPU και τον Adreno 710 για τα γραφικά.Mπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές, σε καθαρή εικόνα και ταυτόχρονα αυτή η συσκευή σου δίνει μία μπαταρία στα 5.000mAh και υποστηρίζει 67W SuperVOOC φόρτιση. Δηλαδή μπορεί φορτίσει στο 50% μέσα σε 19 λεπτά, ενώ από 0 σε 100% σε 48 λεπτά, άρα δεν χάνεις ποτέ την αγαπημένη σου σειρά.Τέλος ένα από τα πιο ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι η τιμή που ξεκινά για το 12 Pro /256 GB στα 469 ευρώ, κάνοντας προσβάσιμη την τεχνολογία ενός premium προϊόντος σε προσιτή τιμή.

Ακολουθήστε:

#realmeGreece #realme12ProSeries5G #ProCameraYourMasterpiece

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή