Επίσημα η μουσική υπηρεσία του TikTok!

22


Το TikTok μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλατφόρμα του τις τελευταίες ώρες, παρόλα αυτά, η εταιρεία προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της δικής της μουσικής πλατφόρμας με ονομασία SoundOn.

Το SoundOn χαρακτηρίζεται ως μια all-in-one πλατφόρμα για marketing και διανομή μουσικής, η οποία θα δώσει στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να μεγαλώσουν το κοινό τους και να φέρουν τη μουσική τους στ’ αυτιά των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Για να δελεάσει τους μουσικούς να στραφούν σε αυτό, η εταιρεία αναφέρει ότι οι δημιουργοί διατηρούν το 100% της κυριότητας της μουσικής τους και θα κερδίζουν χρήματα ανάλογα με τον αριθμό των ακροάσεων στην πλατφόρμα. Για τον πρώτο χρόνο θα κρατούν το 100% των εσόδων και από εκεί και πέρα η μοιρασιά θα γίνεται με 90/10 υπέρ των καλλιτεχνών!

Εκτός από πλατφόρμα για να ανεβάζει κάποιος την μουσική του, το SoundOn θα προσφέρει πληθώρα εργαλείων για την προώθηση των δημιουργιών του, είτε μέσω του διαμοιρασμού στο TikTok είτε με συμβουλές από ομάδες ειδικών του τμήματος marketing.

Το SoundOn άνοιξε τις πύλες του σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία και Ινδονησία. Μένει να δούμε πότε θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές και αν θα καταφέρει να ανταγωνιστεί τα κραταιά Spotify και Apple Music.

[TikTok]



Πηγή