Επίσημα η νέα γενιά των flagship TWS ακουστικών της εταιρείας

9


Η HUAWEI προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέα γενιάς flagship ακουστικών TWS που ονομάζονται FreeBuds Pro 3 και φυσικά αποτελούν τον άμεσο διάδοχο των εξαιρετικών FreeBuds Pro 2 που γνωρίσαμε πέρυσι περίπου την ίδια εποχή.

Στη νέα γενιά HUAWEI FreeBuds Pro 3 βρίσκουμε τον επεξεργαστή Kirin A2 που ενσωματώνει μια νέα τεχνολογία Bluetooth για έως 4 φορές μεγαλύτερο bandwidth και 2 φορές καλύτερη διαχείριση των εξωτερικών θορύβων για την απομόνωση του χρήστη από το περιβάλλον του, ενώ χάριν στο νέο πρωτόκολλο L2HC 3.0 όταν συνδυάζεται με smartphones σαν αυτά της HUAWEI Mate 60 Series μπορεί να επιτύχει lossless αναμετάδοση ήχου 1.5Mbps για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Στα ακουστικά έχει τοποθετηθεί σύστημα dual drive με triple adaptive equalizer και υποστηρίζονται οι τεχνολογίες LDAC και L2HC 2.0 Hi-Res audio. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 έρχονται με δυναμικό ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβου (Dynamic ANC 3.0) που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει ακόμα καλύτερη και πιο φυσική απομόνωση, νέο σύστημα Pure Voice 2.0 για τα μικρόφωνα και μια σειρά τεχνολογιών για ανώτερης ποιότητας, πιο χωρική (spatial) και πιο ζωντανή εμπειρία ακρόασης και ομιλίας (π.χ Quiet Call 2.0, Intelligent Dynamic Noise Reduction 3.0). Τέλος, η αυτονομία τους αγγίζει τις 31 ώρες (μαζί με τη θήκη φόρτισης) και υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές.

Η διάθεση τους στην Ευρώπη θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου 2023 σε τιμή κοντά στα €200. Φυσικά, θα περάσουν από τα χέρια μας για τις απαραίτητες δοκιμές και θα μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας σε σχετικό review.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή