Επίσημα η τρίτη γενιά της γραφίδας με την χαμηλότερη τιμή

9


Ο Mark Gurman δικαιώθηκε για άλλη μια φορά στις προβλέψεις του, καθώς πριν από λίγη ώρα η Apple ανακοίνωσε επίσημα τη νέα γενιά της γραφίδας Apple Pencil, η οποία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε χαμηλότερη τιμή από τα προηγούμενα δύο μοντέλα, αλλά με ορισμένες εκπτώσεις στις δυνατότητες της.

Συγκεκριμένα, το νέο Apple Pencil έρχεται με παρόμοιο σχεδιασμό και matte φινίρισμα, αλλά και υποδοχή USB-C που κρύβεται στο επάνω συρόμενο τμήμα του απ’ όπου γίνεται η φόρτιση και η σύζευξη μέσω καλωδίου USB-C. Όταν προσκολληθεί μαγνητικά στο πλάι ενός iPad (σ.σ. συμβατό με όλα τα μοντέλα που διαθέτουν υποδοχή USB-C) εισέρχεται σε sleep mode για να εξοικονομείται μπαταρία, ενώ υποστηρίζει την λειτουργία hover στα τελευταία μοντέλα iPad Pro και προσφέρει την ίδια ευαισθησία και απόκριση με τις προηγούμενες γενιές.

Αυτά που λείπουν από το νέο Apple Pencil είναι η ευαισθησία στην πίεση, η ασύρματη φόρτιση και σύζευξη, καθώς και η λειτουργία double tap για τις εναλλαγές των εργαλείων. Η τιμή ορίστηκε στα $79, ενώ η πρώτη γενιά κοστίζει $99 και η δεύτερη γενιά $129.

[Apple]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή