Επίσημα με βλέψεις να γίνουν τα AirPods για συσκευές Android

15


Ασταμάτητη η Google στο συνέδριο Google I/O 2022, καθώς ανακοίνωσε επίσημα και τα Pixel Buds Pro με ξεκάθαρο στόχο να προσφέρει στους χρήστες συσκευών Android μια αντίστοιχη επιλογή ασύρματων TWS ακουστικών με ενεργή ακύρωση θορύβου εφάμιλλη, αν όχι καλύτερη των AirPods της Apple.

Τα Pixel Buds Pro έρχονται με ελαφριά κατασκευή (βάρος 6.2gr το κάθε ακουστικό) πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX4 για ανθεκτικότητα στη βροχή και στον ιδρώτα, ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), κεραία Bluetooth 5.0 και σπουδαία αυτονομία, αφού υπόσχονται έως 7 ή 11 ώρες με ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο το ANC αντίστοιχα. Η θήκη φόρτισης προσφέρει επιπλέον 2 πλήρεις φορτίσεις, ενώ υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB-C ή ασύρματα με συμβατούς στο πρότυπο Qi φορτιστές.

Η Google αναφέρει ότι έχει δουλέψει σκληρά προκειμένου να κάθονται άνετα σε κάθε τύπο αυτιού, έχει ενσωματώσει αισθητήρες που μετρούν την πίεση του αέρα στο κανάλι του αυτιού για να μην νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε υποβρύχιο όταν έχεις ενεργοποιημένο το ANC, έχει τοποθετήσει six-core επεξεργαστή και κάνει λόγο για απρόσκοπτη αυτόματη εναλλαγή συνδέσεων μεταξύ των διαφορετικών συσκευών που χρησιμοποιεί ο χρήστης χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις τις ρυθμίσεις του Bluetooth. Επίσης, μπορούν να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα σε δύο συσκευές.

Θα είναι διαθέσιμα από τις 21 Ιουλίου 2022 σε αποχρώσεις Mist Grey, Charcoal, Lime Green και Coral σε τιμή €219.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή