Επίσημα με οθόνη 1.43” AMOLED και μεγάλη αυτονομία

76


Η σημερινή παρουσίαση της Xiaomi έκλεισε με το Xiaomi Watch S1, το νέο smartwatch της εταιρείας που συνδυάζει κλασικό σχεδιασμό με sport λειτουργίες και παράλληλα υπόσχεται αυτονομία 12 ημερών με φυσιολογική χρήση ή 24 ημερών σε battery saving mode.

Το Xiaomi Watch S1 διαθέτει κυκλική οθόνη 1.43’’ AMOLED και δύο φυσικά κουμπιά στη δεξιά πλευρά για διαχείριση των διάφορων λειτουργιών, 117 sports modes, κεραία Bluetooth 5.0 BLE για επικοινωνία με το smartphone (πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων), ενώ η κατασκευή του είναι ανθεκτική σε πίεση 5ATM και πιστοποιημένο στο πρότυπο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα σε δύο εκδόσεις, μία με πλαστικό λουράκι στα 1099 yuan (περίπου €150) και μία με δερμάτινο λουράκι στα 1199 yuan (περίπου €165).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή