Επίσημα το πρώτο tablet στην ιστορία της εταιρείας

24


Το παγκόσμιο λανσάρισμα του OnePlus 11 έφερε στο προσκήνιο και το πρώτο tablet στην ιστορία της εταιρείας, το OnePlus Pad, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη από τον Απρίλιο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του μέχρι στιγμής.

Το OnePlus Pad διαθέτει premium κατασκευή από αλουμίνιο με οθόνη 11.61’’ LCD και ιδιαίτερη αναλογία εικόνας (7:5) που υποστηρίζει ανάλυση 2800 χ 2000, ρυθμό ανανέωσης εικόνας έως 144Hz και Dolby Vision. Στα υπόλοιπα βρίσκουμε επεξεργαστή octa-core MediaTek Dimensity 9000, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 9510mAh με φορτιστή 67W SuperVOOC (0-100% σε 80 λεπτά) που προσφέρει αυτονομία 12 ώρες για παρακολούθηση video, κάμερα 13MP τοποθετημένη κεντρικά επάνω στο πίσω μέρος σε portrait mode και εμπρόσθια κάμερα 8MP.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφουμε το γεγονός ότι το OnePlus Pad μπορεί να μοιράζεται τα δεδομένα από το OnePlus smartphone του χρήστη όταν βρίσκονται σε απόσταση 1-1.5m, έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα SIM για το tablet. Τέλος, η εταιρεία έκανε λόγο για μαγνητική βάση – πληκτρολόγιο και γραφίδα OnePlus Stylo, αποκαλύπτοντας μόνο ότι θα προσφέρει τρομερά γρήγορη απόκριση (μόλις 2ms latency).

Αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση και μένει να δούμε σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή