Επίσημα teasers για τυλισσόμενες και συρόμενες εύκαμπτες οθόνες OLED

7


Οι πειραματισμοί της Samsung με τις εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες είχαν ξεκινήσει αρκετά χρόνια προτού φτάσει στο σημείο να κυκλοφορήσει την πρώτη γενιά Galaxy Fold. Η εταιρεία πραγματοποίησε μια μεγάλη επένδυση στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης για να εξελίξει την τεχνολογία της, ενώ συνεχίζει ακάθεκτη με σκοπό να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ακόμη πιο πρωτοποριακές συσκευές στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Στο επίκεντρο όλων αυτών των νέων συσκευών βρίσκονται προφανώς οι οθόνες και γι’ αυτό η εταιρεία έστησε μια νέα ξεχωριστή ιστοσελίδα που είναι ειδικά αφιερωμένη στις εύκαμπτες οθόνες OLED. Εκεί εντοπίστηκαν ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, καθώς εκτός από τις κλασικές αναδιπλούμενες οθόνες παρουσιάζονται και teasers για τυλισσόμενες (rollable) και συρόμενες (slideable) συσκευές.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κάποια σοβαρή διαρροή για κάποια πρωτότυπη συσκευή αυτής της μορφής από τη Samsung, ωστόσο, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να γίνει κουβέντα για rollable και slideable συσκευές στο επερχόμενο CES 2022 στις αρχές Ιανουαρίου.

Παρόμοια concepts έχουμε δει και από άλλες εταιρείες, ειδικά από την LG που έφτασε ένα βήμα πριν την παραγωγή του LG Rollable αλλά δυστυχώς το project ακυρώθηκε λόγω της απόφασης να κλείσει οριστικά το τμήμα LG Mobile την περασμένη Άνοιξη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή