Επίσημα videos για τις AI δυνατότητες των νέων ναυαρχίδων

8


Η Samsung παρουσίασε ένα σωρό από νέες δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης στη χθεσινή παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S24 ως μέρος της σουίτας Galaxy AI. Σήμερα, όμως, το επίσημο Newsroom της Samsung δημοσίευσε μια σειρά από videos που καλύπτουν όλες τις νέες δυνατότητες του Galaxy AI με περισσότερες λεπτομέρειες.

Live Translate 

Το Live Translate προσφέρει αμφίδρομες φωνητικές μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο σε 13 γλώσσες απευθείας από την εφαρμογή Samsung Phone. Το Live Translate υποστηρίζει τις γλώσσες κινέζικα, αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, ινδικά, ιταλικά, ιαπωνικά, κορεατικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ταϊλανδέζικα και βιετναμέζικα και η Samsung υπόσχεται επιπλέον γλώσσες σε μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού. Η Samsung διαβεβαίωσε ότι οι μεταφράσεις γίνονται στη συσκευή και ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις παραμένουν ασφαλείς.

Transcript Assist

Το Transcript Assist μπορεί να μεταγράψει, να μεταφράσει και να συνοψίσει τις ηχογραφήσεις σας. Η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Samsung Voice Recorder και μπορεί ακόμη και να κάνει διάκριση μεταξύ διαφορετικών ομιλητών μέσα σε μια εγγραφή.

Chat Assist

Το Chat Assist είναι παρόμοιο με το Live Translate, καθώς μεταφράζει μηνύματα σε 13 υποστηριζόμενες γλώσσες. Λειτουργεί στην native εφαρμογή Messages της Samsung καθώς και σε εφαρμογές μηνυμάτων τρίτων και σας εμφανίζει τις μεταφράσεις κάτω από κάθε μήνυμα. Αυτή η λειτουργία προτείνει επίσης διαφορετικά στυλ γραφής και τόνους ανάλογα με τη συνομιλία.

Note Assist

Το Note Assist προορίζεται να σας βοηθήσει να συνοψίσετε τις σημειώσεις σας μέσα στο Samsung Notes. Φέρνει αυτόματη μορφοποίηση με διάφορα πρότυπα για να επιλέξετε.

Generative Edit

Η δημιουργική επεξεργασία (Generative Edit) προσφέρει τη δυνατότητα επισήμανσης αντικειμένων, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να αλλάξουν το μέγεθος και να μετακινηθούν στην εικόνα ή να διαγραφούν εντελώς με την Τεχνητή Νοημοσύνη να εφαρμόζει ένα γέμισμα με βάση το περιεχόμενο. Η λειτουργία προτάσεων επεξεργασίας μπορεί να βελτιώσει αυτόματα τις εικόνες μεταβάλλοντας το χρωματικό τους προφίλ και αφαιρώντας τις αντανακλάσεις.



Πηγή