Επίσημη επιβεβαίωση για τη νέα σειρά, παρουσιάζεται στις 28 Ιανουαρίου

15


Περίπου έναν μήνα πριν τα αποκαλυπτήρια της σειράς Samsung Galaxy S10, η εταιρεία επιβεβαιώνει τις φήμες των προηγούμενων εβδομάδων και προγραμματίζει την παρουσίαση της νέας σειράς Samsung Galaxy M για τις 28 Ιανουαρίου στην Ινδία.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες που μοιράστηκε η εταιρεία, τα smartphones της σειράς Samsung Galaxy M θα διαθέτουν οθόνη Infinity-V (η ονομασία που επέλεξε η Samsung για το notch-σταγόνα) και υπόσχεται ισχυρούς επεξεργαστές, dual κάμερα με υπερευρυγώνιο φακό, τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης και μπαταρία με μεγάλη αυτονομία.

Δεν έχουμε κάποιο στοιχείο για τις ονομασίες των μοντέλων που θα παρουσιαστούν, ενώ μαθαίνουμε ότι θα πωλούνται online μόνο στην Ινδία. Αυτό που βλέπουμε, πάντως, είναι πιθανότατα το Samsung Galaxy M20, μιας και το πιο δυνατό Galaxy M30 αναμένεται με τριπλή κάμερα και το υποδεέστερο Galaxy M10 με μονή κάμερα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, μιας και έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό από τις κινέζικες εταιρείες στην κατηγορία των €200-350.

[via]



Πηγή