Επίσημη η…ονομασία και ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 1200 AI

20


Η OnePlus μας έχει συνηθίσει σε επίσημες ανακοινώσεις πριν τις επίσημες παρουσιάσεις των προϊόντων της, μια τακτική που της χαρίζει την απαιτούμενη δημοσιότητα και την προσοχή (τουλάχιστον) του ειδικού Τύπου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ΄ ό,τι συνηθίζεται.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της επίσημης ονομασίας του…OnePlus Nord 2 5G, το οποίο θα αποτελέσει τον άμεσο διάδοχο του περυσινού OnePlus Nord που άφησε το δικό του στίγμα στη mid-range κατηγορία. Παράλληλα, η εταιρεία επιβεβαίωσε και τις φήμες για χρήση επεξεργαστή MediaTek αντί Qualcomm. Συγκεκριμένα, το OnePlus Nord 2 5G θα “φορά” τον octa-core MediaTek Dimensity 1200 AI, μια αναβαθμισμένη έκδοση του SoC που γνωρίσαμε στις αρχές της χρονιάς με 1x πυρήνα Cortex-A78 χρονισμένο στα 3.0GHz, 3x πυρήνες Cortex-A78 στα 2.6GHz και 4x πυρήνες Cortex-A55 στα 2GHz.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας, ούτε τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα τα μάθουμε είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[OnePlus]



Πηγή