Επίσημη παρουσίαση στις 10 Αυγούστου 2021!

12


Ο κύβος ερρίφθη για τον ερχομό του Xiaomi Mi MIX 4, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα πως θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του στις 10 Αυγούστου 2021 στην Κίνα. Η επιβεβαίωση ήρθε με τη δημοσίευση του σχετικού teaser στο δίκτυο Weibo.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα το τμήμα PR της Xiaomi είχε αποκαλύψει ότι το Mi MIX 4 θα χρησιμοποιεί την έκδοση MIUI 12.5 (βασισμένη στο Android 11), ενώ κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως θα δούμε εμπρόσθια κάμερα κρυμμένη κάτω από την οθόνη.

Από προηγούμενες διαρροές και φήμες περιμένουμε να δούμε οθόνη AMOLED FHD+ με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης εικόνας έως 120Hz, επεξεργαστής octa-core Snapdragon 888, έως 12GB μνήμη RAM LPDDR5, έως 512GB αποθηκευτικός χώρος UFS 3.1, τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 108MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6, Bluetooth 5.1, NFC, GPS, 5G, dual ηχεία stereo Dolby Atmos, μπαταρία 4500-5000mAh με φορτιστή 67W (ασύρματη φόρτιση 67W) και υποδοχή USB Type-C.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή