Επίσημο το event της Apple για τις 10 Ιουνίου

2


Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι το WWDC 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2024 και υπάρχουν πολλές προσδοκίες ότι η εταιρεία θα προβεί φέτος σε αποκαλύψεις για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το WWDC (συντομογραφία του Worldwide Developer Conference) δεν είναι μια υπόθεση που αφορά καταναλωτικά προϊόντα, αλλά ένα συνέδριο διάρκειας μιας εβδομάδας στην Καλιφόρνια, το οποίο είναι πολύ περισσότερο προσανατολισμένο στους επαγγελματίες developers λογισμικού στο οικοσύστημα της Apple παρά στην παρουσίαση νέων προϊόντων. Ωστόσο, η Apple έχει χρησιμοποιήσει το εναρκτήριο keynote του συνεδρίου τα τελευταία χρόνια για να κάνει σημαντικές νέες ανακοινώσεις, όπως το Mac Pro, το M2 chipset και άλλα.

Πολλά έχουν συμβεί από το τελευταίο WWDC, κυρίως η εκρηκτική ανάπτυξη της παραγωγικής AI, για την οποία η Apple έχει δηλώσει ότι θα έρθει στα προϊόντα της αργότερα φέτος. Με δεδομένο το κοινό αυτού του συνεδρίου, η 10η Ιουνίου μοιάζει ιδανική στιγμή για να εκθέσει η Apple τη στρατηγική της για την Τεχνητή Νοημοσύνη, ώστε να ανταγωνιστεί τις εταιρείες όπως η Google και η Microsoft.

Φυσικά, από το WWDC24 δεν θα λείψουν όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS και visionOS.



Πηγή