Επίσημο το Unpacked Event στις 11 Αυγούστου για τα νέα αναδιπλούμενα

8


Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι διαρροές και οι φήμες των προηγούμενων ημερών, καθώς η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το νέο Unpacked Event που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου 2021. Από την πρόσκληση καθίσταται σαφές πως θα δούμε τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της εταρείας, τα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3, μιας και το κεντρικό motto είναι “Get Ready To Unfold”.

Ζούμε σε μια εποχή όπου δρομολογούνται ραγδαίες αλλαγές, από τη φιλοσοφία στον χώρο εργασίας μέχρι την εξέλιξη των τεχνολογιών που αφορούν την επικοινωνία. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη για ευέλικτες, πολύπλευρες φορητές συσκευές που θα μας βοηθούν να τα βγάζουμε πέρα στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας, να μεγιστοποιούμε την παραγωγικότητα μας και να διασκεδάζουμε τις στιγμές.

Να σημειωθεί ότι η Samsung θα προχωρά σε τακτικές ανακοινώσεις μέσα από το Γραφείο Τύπου της πριν το νέο Unpacked Event, επομένως, δεν αποκλείεται να μάθουμε αρκετά στοιχεία για τα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 προτού παρουσιαστούν επίσημα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή