Επίσημο teaser αποκαλύπτει οπή στο κέντρο και παρουσίαση μέσα στο Δεκέμβριο

3


Ωραία ημέρα η σημερινή. Αρχικά δώσαμε την πρωτιά για smartphone με οπή στη Huawei (παρουσιάζει το Nova 4 στις 17 Δεκεμβρίου). Μετά από λίγο ήρθε η ανακοίνωση της Samsung για το Galaxy A8s και δώσαμε εκεί αυτήν την πρωτιά (παρουσίαση στις 10 Δεκεμβρίου). Τώρα, υπάρχει η πιθανότητα να χάσουν και οι δύο την πρωτιά από τη Lenovo!

Η εταιρεία δημοσίευσε teaser για το Lenovo Z5S και οι φήμες λένε ότι θα είναι ένα από τα πρώτα που θα χρησιμοποιούν το Qualcomm Snapdragon 8150 SoC (ή όπως θα λέγεται). Ο τελευταίος θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο στο συνέδριο της Qualcomm και δεν αποκλείεται μαζί του να δούμε στη σκηνή και το Lenovo Z5S!

Το teaser της εταιρείας γράφει ότι το Lenovo Z5S θα αποκαλυφθεί μέσα στο Δεκέμβριο, επομένως, είναι ένα αρκετά καλό σενάριο ότι θα το παρουσιάσει αύριο, 4 Δεκεμβρίου. Αν βγει αληθινό αυτό το σενάριο, τότε η Lenovo θα “κλέψει” την πρωτιά για smartphone με οπή από τις Samsung και Huawei.

Σε ό,τι αφορά τη συσκευή, από το teaser και από το hands-on video που διέρρευσε μπορούμε να διακρίνουμε αμέσως την all-screen οθόνη με την οπή επάνω κεντρικά, σε αντίθεση με τις προτάσεις των Samsung και Huawei που φέρουν την οπή στις γωνίες.

Ο Δεκέμβριος, λοιπόν, αποδεικνύεται ιδιαίτερα “τρύπιος” και ποιος ξέρει τι θα δούμε με τη νέα χρονιά.

[via]



Πηγή