Επίσημο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για το Despicable Me 4

0


Είτε σας αρέσουν τα Minions, είτε τα μισείτε, δεν υπάρχει αμφιβολία  ότι αποτελούν πόλο έλξης στο box office. Και παρόλο που δεν είναι οι κύριοι χαρακτήρες του franchise Despicable Me της Illumination (υπάρχει ένα spinoff franchise γι’ αυτό), θα επιστρέψουν για την επερχόμενη, σχεδόν εγγυημένη επιτυχία του Despicable Me 4.

Οι ταινίες “Despicable Me” ακολουθούν τον δολοπλόκο σούπερ κακοποιό Gru (με τη φωνή του Steve Carell) που μετατρέπεται σε έναν συναισθηματικό μαλθακό με μια τριάδα υιοθετημένων κοριτσιών μέχρι το τέλος της πρώτης ταινίας και να περνάει τα επόμενα sequels επεκτείνοντας και υπερασπιζόμενος τη νέα του οικογένεια. Το trailer για το Despicable Me 4 παρουσιάζει κάτι περισσότερο από τα ίδια: Τώρα έχει μια σύζυγο (Lucy, με τη φωνή της Kristen Wiig) και ένα μωρό μαζί με τα κορίτσια του, και για άλλη μια φορά τα υπερασπίζεται από τον κίνδυνο.

Αυτή τη φορά, η σύγκρουση επικεντρώνεται στην “επιστροφή” των νέων στη σειρά κακών Maxime Le Mal (Will Ferrell) και Valentina (Sofia Vergara), οι οποίοι θέλουν να εκδικηθούν τον Gru λόγω μιας παλιάς εμπλοκής. Πιθανότατα αποτελούν μεγάλο μέρος της ιστορίας, αλλά το trailer αφορά κυρίως τα slapstick οικογενειακά καραγκιοζιλίκια, κυρίως με τα Minions, αυτά τα περίεργα μικρά πλάσματα σε σχήμα κάψουλας, που λατρεύουν τις μπανάνες και έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της ποπ κουλτούρας από το πρώτο Despicable Me το 2010.

Ο αρχικός σκηνοθέτης του Despicable Me, Chris Renaud, επιστρέφει σε αυτή την έκτη δόση του franchise (υπολογίζοντας τις δύο ταινίες με τα Minion) για πρώτη φορά μετά το Despicable Me 2 το 2013, και μοιράζεται τη σκηνοθεσία με τον Patrick Delage, ο οποίος ήταν animator και στις δύο ταινίες του Renaud, στο Sing 2, στο WALL-E, στο The Secret Life of Pets 2 και σε πολλές άλλες ταινίες animation. Αλλά το πιο ενδιαφέρον νέο στοιχείο για τη σειρά είναι ο συν-σεναριογράφος Mike White, ο δημιουργός του The White Lotus.

Το Despicable Me 4 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Ιουλίου 2024.



Πηγή