Επίσημο video για τον σχεδιασμό του, specs και τιμή

10


Μετά το Pixel Watch σειρά παίρνει το Pixel 7 Pro στις επίσημες «διαρροές» της Google πριν την επίσημη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (6 Οκτωβρίου 2022). Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο video αφιερωμένο στον σχεδιασμό του κορυφαίου μοντέλου της σειράς και από αυτό βλέπουμε περιμετρικά την συσκευή, καθώς και τις διαθέσιμες αποχρώσεις (Obsidian, Snow, Hazel).

Σχεδόν ταυτόχρονα ήρθαν στην δημοσιότητα και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pixel 7 Pro, το οποίο αναμένεται με οθόνη 6.7’’ LTPO OLED QHD+ 120Hz, επεξεργαστή Tensor G2, 12GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 50MP + 12MP ultrawide + 48MP telephoto, εμπρόσθια κάμερα 11MP με αυτόματη εστίαση, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 13, μπαταρία 5000mAh με υποστήριξη φόρτισης σε ισχύ 30W και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Περιμένουμε ότι μέχρι την επόμενη θα έχουν αποκαλυφθεί και όλα τα specs του Pixel 7, έτσι ώστε να μην μείνει τίποτα για να έχει πραγματικό νόημα η παρακολούθηση της εκδήλωσης πλην της επιβεβαίωσης όλων των διαρροών.

Κλείνουμε με τις τιμές των δύο μοντέλων, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Οι leaksters αναφέρουν πως το Pixel 7 θα κοστίζει $599, ενώ το Pixel 7 Pro θα ανέβει στα $899.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή