Επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των tablets

22


Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη δέσμευση να δίνει λύσεις σε κάθε πραγματική ανάγκη της καθημερινότητας τους, η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά tablets Galaxy Tab S8 που αποτελείται από τρία μοντέλα συμπεριλαμβανομένου του Galaxy Tab S8 Ultra με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ στην κατηγορία.

Σε αυτήν την εποχή όπου η συνδεσιμότητα και η φορητότητα αποτελούν τα σημαντικότερα προαπαιτούμενα για τον μέσο χρήστη, τα tablets της σειράς Galaxy Tab S8 είναι προορισμένα να γίνουν ο καλύτερος σύντροφος χάριν στο εξελιγμένο hardware, τις premium λειτουργίες για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την απρόσκοπτη επικοινωνία με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, έτσι ώστε να έχεις την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεσαι είτε για λόγους διασκέδασης, είτε για την εργασία σου.

Ξεπέρασε τα όρια με τα Samsung Galaxy Tab S8|S8+

Σχεδιασμένα για έναν κόσμο που δεν σταματά να κινείται και με το video στο επίκεντρο, τα Samsung Galaxy Tab S8 και Tab S8+ είναι ιδανικά εργαλεία για την πολύπλευρη καθημερινότητα του χρήστη. Το πανίσχυρο hardware και οι κορυφαίες λειτουργίες ξεδιπλώνονται μέσα σε μια λεπτή και όμορφη κατασκευή που σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώνεις πιο γρήγορα την εργασία σου προκειμένου να έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου για διασκέδαση.

Συγκεκριμένα, τα tablets της σειράς Galaxy Tab S8 είναι από τις πρώτες συσκευές στον κόσμο που χρησιμοποιούν επεξεργαστή κλίμακας 4nm, ο οποίος με τη σειρά του εγγυάται τη διεκπεραίωση όλων των διεργασιών χωρίς προβλήματα, μια ομαλότατη και ξεκούραστη εμπειρία χρήσης, καθώς και κορυφαία εμπειρία gaming χωρίς καθυστερήσεις. Οι επιλογές για μνήμη RAM έως 16GB και αποθηκευτικό χώρο έως 1TB με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης (μέσω microSD) τα καθιστούν έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση με μεγάλη άνεση.

Οι εντυπωσιακές οθόνες – 11’’ LTPS LCD στο Tab S8 και 12.4’’ Super AMOLED στο Tab S8+ – υποστηρίζουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και προσφέρουν στον χρήστη τον απαιτούμενο χώρο για να χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα θέτοντας οι ίδιοι τα όρια κάθε μίας από αυτές στη λειτουργία split-screen, ενώ η αναβαθμισμένη νέα γραφίδα S Pen ξεκλειδώνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες έκφρασης της δημιουργικότητας και όχι μόνο.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως προσφέρουν πολύ μεγάλη αυτονομία, παρά το πολύ ισχυρό hardware και την λεπτή και ελαφριά κατασκευή τους, ενώ και η διαδικασία φόρτισης είναι ταχύτατη. Τα Galaxy Tab S8 | Tab S8+ φορτίζουν πλήρως μέσα σε 80 λεπτά, ενώ το Galaxy Tab S8 Ultra υποστηρίζει φόρτιση σε ισχύ έως 45W για πλήρες γέμισμα μέσα σε 82 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά την κατασκευή, η εταιρεία χρησιμοποιεί το νέο υλικό Armor Aluminum για το περίγραμμα τους, το οποίο είναι ακόμα πιο ανθεκτικό σε εγχαράξεις και λυγίσματα. Επίσης, το μικρό βάρος τους λύνει τα χέρια στον επαγγελματία που εργάζεται πολλές φορές εξ αποστάσεως, αφού μπορεί να τα μεταφέρει με άνεση οπουδήποτε επιθυμεί.

Galaxy Tab S8 Ultra για να απογειώσεις την παραγωγικότητα, την δημιουργικότητα και την διασκέδαση σου

Η Samsung τολμά για πρώτη φορά να τοποθετήσει μία τόσο μεγάλη και ζωντανή οθόνη 14.6’’ Super AMOLED που καλύπτει το 90% της πρόσοψης χάριν στα πολύ λεπτά περιθώρια (bezels) πάχους μόλις 6.3mm, ενώ υποστηρίζει τόσο τη νέα γραφίδα S Pen, όσο και τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz των άλλων δύο μοντέλων.

Εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen1, επιλογή για μνήμη RAM έως 16GB και αποθηκευτικό χώρο έως 512GB με δυνατότητα επέκτασης, το Galaxy Tab S8 Ultra ξεπερνά τα όρια του tablet και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ως laptop με την ξεχωριστή βάση – πληκτρολόγιο ή μέσω της λειτουργίας Samsung DeX συνδέοντας πληκτρολόγιο και mouse μέσω Bluetooth. Ο επαγγελματίας χρήστης μπορεί να κάνει τα πάντα χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές της Samsung (π.χ. Samsung Internet, Samsung Notes), αλλά και των συνεργατών της, απολαμβάνοντας την απόδοση ενός PC στην ευέλικτη μορφή ενός tablet. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και η επιλογή για 5G που σου επιτρέπει να μεταφέρεις το γραφείο σου οπουδήποτε το επιθυμείς.

Ειδικά για τις εφαρμογές τηλεδιασκέψεων να τονίσουμε ότι η διπλή εμπρόσθια κάμερα (wide + ultrawide) προσφέρει υψηλή ανάλυση και ευρεία γωνία θέασης, ενώ βρίσκεσαι πάντοτε στο επίκεντρο με τη βοήθεια της λειτουργίας Auto-framing που πραγματοποιεί αυτόματα zoom in/out καθώς κινείσαι. Επιπλέον, τα τρία μικρόφωνα εξασφαλίζουν ότι ακούγεσαι πάντοτε πεντακάθαρα στους συνομιλητές σου, διότι απομονώνουν την φωνή και μειώνουν τους ανεπιθύμητους εξωτερικούς θορύβους.

Στον τομέα της δημιουργικότητας και της διασκέδασης μπορείς να παίζεις τα καλύτερα παιχνίδια Android στη μεγάλη οθόνη με υψηλό ρυθμό απόκρισης στην αφή, να πειραματίζεσαι με την ταχύτατη και ακριβέστατη γραφίδα S Pen στην πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών της εταιρείας (και όχι μόνο), αλλά και να βιώνεις μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης για τις αγαπημένες σειρές και ταινίες με εκπληκτικό ήχο από τα τέσσερα ηχεία AKG (υποστηρίζουν και την τεχνολογία Dolby Atmos) που έχουν τοποθετηθεί αντιδιαμετρικά των μικρών πλευρών. Κρατήστε, επίσης, ότι όσοι επιλέξουν το Galaxy Tab S8 Ultra λαμβάνουν τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία YouTube Premium* για μία εμπειρία με αποκλειστικά προνόμια χωρίς διαφημίσεις.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από την μπαταρία χωρητικότητας 11200mAh που έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό του Galaxy Tab S8 Ultra για να προσφέρει πολύ μεγάλη αυτονομία, ενώ παράλληλα υποστηρίζει φόρτιση σε ισχύ έως 45W.

Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra είναι η ιδανική λύση για τον επαγγελματία που θέλει να απεμπλακεί από την ανάγκη να κουβαλά μαζί του διαφορετικές συσκευές όταν βρίσκεται στον δρόμο ή σε ταξίδια. Ένα tablet που χαρακτηρίζεται από πανίσχυρο hardware, εντυπωσιακή οθόνη, λειτουργίες που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες στον τομέα της παραγωγικότητας και ταυτόχρονα μια εξαιρετική συσκευή για να περνάς ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου.

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή