Επιστρέφει στον ρόλο του Batman σε δύο νέες παραγωγές

20


Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ο Michael Keaton φορούσε την στολή του Batman στις ταινίες του Tim Burton, αλλά πλέον επιβεβαιώθηκε ότι θα τον ξαναδούμε σε αυτόν τον ρόλο στο επερχόμενο Batgirl που ετοιμάζεται για την πλατφόρμα HBO Max.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες Deadline και The Hollywood Reporter, ο Michael Keaton θα επιστρέψει στον ρόλο του Bruce Wayne / Batman ως μέντορας της Leslie Grace που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Barbara Gordon / Batgirl. Δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση, αλλά σίγουρα θα δούμε στον ρόλο του κακού Firefly τον Brendan Fraser, όπως και τον J.K. Simmons στον ρόλο του Επίτροπου Gordon (πατέρας της Barbara / Batgirl).

Εκτός από το Batgirl, ο Michael Keaton θα ενσαρκώσει και πάλι τον Batman στην ταινία The Flash όπου πρωταγωνιστούν οι Ezra Miller (The Flash), Kiersey Clemons (Iris West), Sara Calle (Supergirl) και Ben Affleck στη δική του εκδοχή του Batman.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας για τις δύο νέες παραγωγές, αλλά πιθανότατα θα τις δούμε μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή